Rozenkwarts

De rozenkwarts is een doorschijnende steensoort die kan variëren van lichtrose tot donkerrose.
Zoals hij eruit ziet, zo is zijn werking, lief en zacht. Vooral kinderen kiezen vaak een rozenkwarts edelsteen door de natuurlijke zachte afstemming die kinderen zelf nog hebben.

Rozenkwarts steen voor alle levensfasen

Voor de pubertijd is rozenkwarts ook ’n hele goede hulp voor de groei naar volwassenheid terwijl het gevoel van de beschermende veiligheid van de kindertijd toch binnen bereik blijft

Voor volwassenen is de rozenkwarts edelsteen altijd goed omdat hij je weer in contact kan brengen met het eigen gevoel dat maar al te gauw ondergeschikt gemaakt wordt aan de overwegend materialistische buitenwereld. De buitenwereld die je zo snel met alles: het denken, zeggen en doen verder weg kan brengen van je ‘eigenheid’, je gevoel.

Werking rozenkwarts

De Rozenkwarts is een steen die in staat is om je tóch in contact kan blijven houden , door alles heen, met je gevoel. Hij is ook goed om neer te zetten in je ‘leefruimte’ Hij zal de ruimte zachter maken en de creativiteit en liefde naar binnen en buiten versterken.

Voor diepere ademhaling bij benauwdheid
Helpt bij buikkrampen en verstoppingen
Brengt evenwicht, balans en eigenwaarde
Bevorderd de liefde en lief te zijn voor jezelf
Heel goed voor in de babykamer
Werkt goed bij nachtmerries
Rustgevende steen voor in elke kamer

De Rozenkwarts wordt bij de Warmtesteen aangeboden als hangersteen, hangersteen gezet in zilver, armband, collier en in ruwe stukken die in grootte kunnen variëren van kleine rozenkwarts, middel en grotere rozenkwartsen.

Rozenkwarts kopen in de winkel?

Mocht U in de mogelijkheid zijn om naar onze winkel te komen is het altijd een bezoekje waard want we krijgen vooral ook in Rozenkwarts vaak speciale artikelen binnen zoals olifanten, armbanden gezet in zilver enz.

 

Terug naar overzicht van alle edelstenen van a tot z

Rozekwarts hart madagascar
Besparing 7%
16,00 14,95
Beschikbaar: 6
Besparing 11%
22,50 19,95 (Incl. btw)