Amethist Geode

Amethist geode: dit zijn onze topstukken bedoeld voor mensen die een levend stilleven thuis, op kantoor of in de praktijk willen hebben. Een amethist geode is een holle steen die aan de binnenkant bekleed is met schitterende kristallen. Onze amethyst geodes hebben een prachtige donkere kleur, een teken van absolute kwaliteit. Het is nu zelfs mogelijk om deze online te bestellen. We sturen hem dan op via een gespecialiseerde bedrijf zodat er niets kan gebeuren. Heeft u hier interesse in, laat het ons dan weten via ons contactformulier.

Specialist in Amethist Geodes

Wij hebben vanaf dat we onze winkel gestart zijn nieuwe amethyst geodes bij gekocht. Zo is onze voorraad gegroeid en hebben via mond op mond reclame ook steeds meer mensen onze geodes ontdekt. Wij zijn blij dat die mensen bij winkelbezoek zo enthousiast reageren op ons grote aanbod en de prijs/kwaliteitverhouding. We proberen zo actueel mogelijk te zijn met de amethist geodes die op de sites staan, maar de doorlooptijd is steeds korter.

Elke maand selecteren wij nieuwe voorraad amethist geode 

Online en in onze winkel kopen

In onze winkel staan altijd 10 tot 20 grote amethyst geodes uit verschillende landen en van verschillende kwaliteiten. Kenners die bij ons gekocht hebben, verbazen zich vaak over de goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Bij de mogelijke aanschaf van een amethyst geode willen we u aanraden om een keer langs te komen in onze winkel. U kunt hem dus ook online bestellen. Wij sturen u dan onze huidige voorraad geodes op met formaten met de prijzen. Indien akkoord sturen we u de geode op via een speciale koerier. Vul dit formulier in.

Grote amethyst geodes in aanbod

Wij kunnen u in onze winkel van het beste advies voorzien. U kunt dan met eigen ogen en gevoel de amethyst geode uitzoeken die bij u past. Wij hebben doorlopend zo'n 20 tot 30 amethyst geodes in onze winkel staan. Of het nou voor op kantoor is, om thuis neer te zetten of in uw praktijk, het is en blijft een lust voor het oog.

Geïnteresseerd in een grote amethyst geode? Laat dan uw gegevens achter en/of maak een aparte afspraak.

Bekijk hier een pagina met actuele informatie over onze amethyst geode.

42,50 39,95
850,00 795,00
540,00 529,00
Mexicaanse gasbol geode
tijdelijk uitverkocht
22,50 19,95 (Incl. btw)
Bergkristal Geode middengroot
tijdelijk uitverkocht
250,00 239,00