Over ons

De Warmtesteen.nl biedt edelstenen en mineralen in de breedste zin van het woord. Om thuis en kantoor neer te zetten. Als speciaal cadeautje. Of om je nek te hangen als sieraad. Naast zijn pracht kan een mineraal ook heel positieve werkingen hebben, om bijv. bepaalde lichamelijke of geestelijke klachten te lijf te gaan. Het is - nog - niet wetenschappelijk bewezen, maar de praktijkgevallen zijn er legio. Lees er meer over bij onze verantwoording boven in het menu.

Overzichtelijke winkel met twee verdiepingen in Volendam

Een droom is uitgekomen. Al jaren waren wij ‘gek’ van allerlei soorten edelstenen, maar het bleef bij een grote verzameling. In onze winkel aan de Meerzijde 31 in Volendam kunt u ons gehele assortiment komen bekijken. Naast de begane grond hebben wij ook een eerste verdieping ingericht als edelstenen zolder, door sommige klanten ook stilteruimte genoemd. Natuurijk is deze webshop ook een winkel en hier kunt u eenvoudig en gemakkelijk stenen bestellen. Deze website is ook vooral bedoeld om te laten zien hoe mooi de mineralen zijn. Dat wilden wij graag laten zien in beeld en tekst. Zo kunt u onder andere zoeken op klacht, naam en prijs. Heeft u nog andere ideeën, we horen ze graag.

 dick-tuip-gonnie-tuip-warmte-steen

Kwaliteit voor de laagste prijs

Goede waar verkoopt zichzelf. Voor ons geldt dat nog steeds. De Warmtesteen.nl streeft ernaar om pure en echte kwaliteitsstenen te verkopen. Natuurlijk zit hier een prijs aan, maar wij bieden de allerscherpste prijzen en hebben de beste groothandel van Europa. Het voordeel van de online shop is dat wij 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend zijn. Bestellingen heeft u vaak al binnen een paar dagen in huis. Nadeel kan zijn dat u de stenen een keer wilt zien. Ook hier hebben wij een oplossing voor. Kom dan naar de Meerzijde 31 in Volendam. Een dagje uit in Volendam wordt zo nog leuker!

Waarom de Warmtesteen? Lees hier meer.