Verzending en bezorging

Wat zijn de levertijden? Wanneer heb ik de stenen in huis?

De Warmtesteen heeft verschillende producten waar ook verschillende gewichten bij horen. Sommige stenen zijn breekbaar en worden persoonlijk aan de deur afgeleverd. Andere stenen worden in een doosje gestopt waar het veilig is en via de pakketpost wordt verzonden. En de kleinere stenen worden via een speciale envelop gestuurd.

In de meeste gevallen heeft u de stenen binnen één of twee dagen in huis.


Levertijd bij vooruitbetaling
Als u bij uw bestelling kiest voor vooruitbetaling met internetbankieren, houd dan rekening met een verwerkingstijd van één tot drie werkdagen. Zodra uw betaling is ontvangen, ontvangt u per e-mail bericht en wordt met u afgestemd wanneer de bestelling wordt geleverd.

Om tot levering van een bestelling over te gaan, kan het zijn dat u wordt benaderd via telefoon of e-mail om de juistheid van uw bestelling te controleren. Hierdoor kan enige vertraging ontstaan in de bezorging. Vermeld tijdens het registreren een telefoonnummer waarop u overdag bereikbaar bent, dan blijft de eventuele vertraging beperkt. Dit kan een telefoonnummer zijn van uw werk of een 06-nummer.
 
Bezorging op een ander adres
Het is mogelijk dat u een bestelling op een ander adres dan het factuuradres laat bezorgen. Dit geldt echter alléén voor bestellingen die betaald zijn met iDEAL. Indien u kiest voor de betaalmethode acceptgiro, wordt automatisch het factuuradres overgenomen bij het afleveradres.
 
Bezorging op zaterdag
Bestellingen die worden betaald bij de postbode (onder rembours) worden door Post NL niet op zaterdag afgeleverd. Voor andere betaalmethoden geldt deze beperking niet.
 
Verzendkosten

Alle prijzen op DeWarmtesteen.nl zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Bestellingen boven € 100,- worden gratis verzonden.

Voor bestellingen onder € 100,- hanteren wij de volgende verzendkosten:

0 tot 0.100 kg : € 1,01

0.100 kg tot 0.200 kg: € 2,02

0.200 kg tot 0.300 kg: € 3,03

0.300 kg tot 0.990 kg: € 4,04

0.990 kg tot 9.990 kg: € 7,65

9.990 kg en meer: € 13,50