Edelstenenwinkel Volendam


Naast deze webwinkel beschikken wij ook over een 'echte' edelstenen winkel in Volendam . Na meer dan 10 jaar uitbreiding van onze collectie kun je hier als stenen liefhebber terecht voor tienduizenden edelstenen. Onze focus is echt kristallen, edelstenen en mineralen, maar bezoekers noemen ons ook wel een licht spirituele winkel of nieuwetijdswinkel. 

Neem alvast een kijkje in onze winkel en klik op het plaatje (op de pijl):

 

Winkelen Volendam

In Volendam, net achter de gezellige haven hebben wij in 2009 een overzichtelijke winkel geopend aan de Meerzijde 31. Verrassend compleet en met een steeds groeiend ruim aanbod.

Grote edelstenen en amethist winkel

Wij krijgen bijna elke maand een nieuw aanbod van grote en kleine edelstenen binnen en hebben tientallen prachtige nieuwe Amethist Geodes uit verschillende landen binnen (Brazilië, Uruguay, China, Afrika, etc.) en bergkristallen clusters binnen, onze topstukken. Maar daarnaast ook fantastische stukken versteend hout, olifanten of piramides van steen. Teveel om op te noemen.

Dagje Volendam

Denkt u erover om een kijkje te komen nemen in onze - door sommige ook wel licht spirituele winkel genoemd?  Bekijk dan deze video of bekijk de foto's van onze edelsteen winkel! Onze collectie is het afgelopen jaar fors uitgebreid en wij hebben inmiddels alle denkbare soorten edelstenen sieraden in huis. De mensen die de website hebben bezocht en daarna een winkelbezoek combineren met een Dagje Volendam praten altijd over een geweldig dagje uit in Volendam.

 

1e verdieping met grote edelstenen - onze stilteruimte

Route en adres van de spirituele winkel inclusief plattegrond

Openingstijden van onze winkel

Meer foto's van onze nieuwetijdswinkel

Onze winkel biedt voor ieder wat wils

spirituele winkel

De Meerzijde is de 2e boulevard in Volendam en ligt onder aan de haven, midden in het centrum van Volendam. We hopen u graag een keer terug te zien in het meest beroemde dorp van Nederland!

Neem ook eens een kijkje op onze edelstenenzolder. Door bezoekers ook wel stilteruimte genoemd.

 

warmtesteen-mineralenwinkel

Gonnie Tuip die samen met man Dick in de winkel staat

mineralen en edelstenen winkel
Edelstenen en mineralen kopen in hartje Volendam

Onze openingstijden zijn:

Update 22 april 2020: Ivm het Coronavirus zijn we nu onder voorwaarden geopend, Er mogen max. 2 klanten tegelijk in de winkel en we houden de 1,5 mtr afstand in acht.Onze openingstijden zijn inmiddels weer normaal.Check aub onze openingstijden.Mocht U alleen op een andere tijd onze winkel kunnen bezoeken kunt U altijd bellen voor een persoonlijke afspraak!De website en webshop is meer dan ooit actief. U heeft 100% niet goed geld terug garantie."

Attentie aub,  donderdag 8 oktober zijn wij gesloten.

U bent weer van harte welkom vrijdag 9 oktober vanaf 12 uur!Maandag   : 1300 - 1700 uur

Dinsdag     : 12.00 - 17.00 uur

Woensdag : 12.00 -17.00 uur

Donderdag : 12.00 - 17.00 uur  

Vrijdag        : 12.00 - 17.00 uur

Zaterdag     : 11.00 - 16.30 uur

* Zondag : Gesloten
 

*: Op zondag zijn wij normaal alleen met telefonische afspraak open.Wij kunnen U via deze weg  tot 12 uur van dienst zijn.

Voor een afspraak, bij speciale wensen of vragen kunt u altijd 06-81681614 of 06-57272507 bellen.

 

De Warmtesteen.nl
Meerzijde 31
1131 ZZ Volendam

 

Stenenwinkel Volendam

Waarom winkelen bij stenenwinkel de Warmtesteen? Lees daar meer over op deze pagina.

edelstenenwinkel in volendam dichtbij amsterdam een bezoekje waard