Klantbeoordelingen

Hier vindt u onze klantbeoordelingen van de afgelopen tijd. We zijn blij met elke vorm van feedback en proberen elke dag een stukje te verbeteren.

Opmerkingen

Lieve persoonlijke mail over het verzonden bestelling.
Mooie kwaliteit
Een seleniet lamp besteld en deze is direct geleverd. Werd zelfs ingepakt en daarnaast in een goede ondersteuning verpakt bezorgd. Helemaal heel aangekomen. Heel blij mee. En de bestelling was volgens het plaatje.
Mijn bestelde stenen had ik 1 dag later al in huis.
Keurig verpakt.

Mooie en duidelijke website.
Er wordt gezegd 2 tot 3 dagen maar het kan wat uitlopen, ik denk ook dat er kleine stukjes ontbreken dus ,het is wel ok, maar mischien volgende keer een beetje ander beschermingsmateriaal dan kranten gebruiken (bubblewrap)
De site straalt de passie en liefde uit die deze mensen voor hun vak en klanten hebben en ze hebben een mooi assortiment met schappelijke prijzen.
Heb een hanger + leren koordje besteld. Werd keurig op de hoogte gehouden van de levering en de hanger was in een mooi papieren zakje verpakt en stevig beschermd verzonden.

Enigste minpuntje was dat ie iets kleiner was dan het voorbeeld exemplaar op de site maar kan me voorstellen dat elke hangertje individueel anders is.
Verder niets dan lof!
Barnsteen hanger besteld. Super kwaliteit en heel snel verzonden.
Mooie ruwe edelstenen , volgens verwachting.
Snelle levering.
Zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Echt top.
Ik heb mijn bestelling nog niet binnen.Maar ik werd netjes gebeld dat mijn bestelling vertraging had.Dat vond ik erg netjes dus nu wacht ik af wanneer mijn bestelling komt.
Schrijf een beoordeling