Klantbeoordelingen

Hier vindt u onze klantbeoordelingen van de afgelopen tijd. We zijn blij met elke vorm van feedback en proberen elke dag een stukje te verbeteren.

Opmerkingen

NIet persoonlijk langs kunnen komen om persoonlijk een steen te kiezen, maar per Whats app kon ik toch zelf uit de mogelijke stenen (hangers) kiezen.

Topservice!
Ik heb de hangers en de steen besteld voor mijn dochter, maar die is pas op 28 december a.s. jarig! Ze weet dat ik ze heb, maar ze wil ze pas op haar verjaardag hebben! In ieder geval heb ik ze ontvangen. Het was géén brievenbuspakje, maar een gewoon pakketje. De bezorger van Post.nl kent me goed, hij weet dat ik mindervalide ben en moeite met trappen lopen, dus hij heeft het pakketje netjes boven gebracht!
Ook nog een handgeschreven briefje erbij en later een vraag of alles naar wens is. Persoonlijke en fijne service. Zeker een aanrader
Perfect geholpen en zeer professioneel
Snelle bezorging en netjes verpakt, ik ben erg tevreden. Het hangertje dat ik heb besteld, is ook erg mooi en precies zoals omschreven.
Ooit ben ik fysiek in de winkel geweest en daar heb ik een heel goed gevoel aan overgehouden. 10 jaar later bestel ik vanuit het zuiden van het land steeds bij dit winkeltje omdat ik weet dat er kwaliteit geleverd wordt.
Persoonlijke aandacht voor de klant. Op tijd geleverd en goede kwaliteit.
Hoeveel zijn de verzendkosten?
De 2 bestelde items zijn netjes (met liefde) verpakt thuis bezorgd.
Ze zijn nog mooier dan op de foto's in de webshop. Helemaal blij mee.
Tot de volgende keer!
Alles wat ik besteld had, was boven verwachting. Mooi en goed. Bestelling werd zeer zorgvuldig verpakt bezorgd.
Schrijf een beoordeling