Klantbeoordelingen

Hier vindt u onze klantbeoordelingen van de afgelopen tijd. We zijn blij met elke vorm van feedback en proberen elke dag een stukje te verbeteren.

Opmerkingen

Alles snel geleverd. Persoonlijk telefoontje over iets dat er niet was en dus later zou komen.
Keurig ingepakt.
Prima dus.
Na een bezoek aan de winkel in Volendam ben ik groot fan. De mooiste kristallen vind je hier en in alle formaten. De eigenaren weten waarover ze praten en helpen je met je keuze. Dit keer heb ik ook kristallen online besteld voor de kerst. Alle cadeaus waren op tijd binnen en ook nog leuk ingepakt.
Ik ben zeer tevreden over het product én over de service. De aankoop ging eenvoudig en de service rondom de bestellen was zeer vriendelijk en snel! Ik zou hier zeker weer kopen!
Mooie stenen waarvan een al positieve resultaten oplevert.
Snelle ontvangst van pakket.
Ik heb voor mijn kinderen 2 seleniet lampen besteld en ze zijn daar heel blij mee. Bedankt voor de fijne, persoonlijke service.
Super leuk dat het ingepakt was!
Hartstikke blij met de steen die ik heb besteld voor mijn dochter. Ze krijgt hem met kerst dus zelf heeft ze hem nog niet gezien. Maar ik weet dat ze er heel blij mee zal zijn. Snelle levering en netjes verpakt
Snelle bezorging en netjes verpakt, ik ben erg tevreden. De hangertjes die ik heb besteld, waren ook erg mooi en precies zoals omschreven.
Ik zal er graag nog eens iets bestellen.
Goede en snelle service
Mijn bestelling is snel en correct geleverd.
Schrijf een beoordeling