Klantbeoordelingen

Hier vindt u onze klantbeoordelingen van de afgelopen tijd. We zijn blij met elke vorm van feedback en proberen elke dag een stukje te verbeteren.

Geachte Mvr. Het is inderdaad af en toe een probleem met verzendingen naar Belgie, wij hebben al vaker contact opgenomen met Postnl over deze verzendingen naar Belgie. Zij hebben ons geantwoord daar aan te werken!

De website is duidelijk, het assortiment breed en een fijne snelle levering!
Zeer attente eigenaars kreeg gelijk een mailtje over een vraag die ik bij de bestelling had neergezet.
Hele mooie stenen ontvangen
Ik wilde het toch naar een ander adres verzenden en in de ochtend nog even gebeld en dit hebben ze direct aangepast en de volgende dag had ik mijn mooie edelsteen al in huis. Erg fijn!
Ze reageerde heel snel en wist een goede uitleg te geven op wat je wil.
Waar blijft mijn pakketje?
Mijn bestelling werd goed behandeld en ontving het redelijk snel. Ik kreeg ook onmiddelijk informatie over mijn bestelling.
Track and Trace was ondermaats. Ik kon mijn pakje niet volgen.
Door alle kerstdrukte kreeg ik per ongeluk de verkeerde hanger toegestuurd en na mijn mailtje werd alles onmiddelijk geregeld om de juiste edelsteen op te sturen. Gonnie zei me dat ik diegene die ik verkeerdelijk kreeg houden mocht .
Ik kan alleen maar zeggen; dat was zo een onverwacht verrassend lief en attent gebaar.
Een menselijke , warme dame met het hart op de juiste plaats.
fout bij het versturen van de track & trace code. Nadat ik telefonisch contact had opgenomen heb ik het pakket nog net op tijd kunnen afhalen bij een post afhaalpunt
Geen klachten over mijn bestelling
Prima bedrijf.
De steen die ik besteld heb is heel mooi en van goede kwaliteit. Ik ben heel tevreden.
Schrijf een beoordeling