Klantbeoordelingen

Hier vindt u onze klantbeoordelingen van de afgelopen tijd. We zijn blij met elke vorm van feedback en proberen elke dag een stukje te verbeteren.

Opmerkingen

Ik heb online een steen op standaard besteld.
Netjes verpakt en snel geleverd.
Waar blijft mijn bestelling nummer 1218053?
Groot en zeer mooi assortiment en snelle levering.
Prachtig collier dat snel geleverd werd. Ik ben zeer tevreden.
De kwaliteit was erg goed en de bezorging ook ik had het pakketje snel binnen.Het was ook erg goed verpakt.Zo dat er geen beschadiging aan kwam.
Nadat ik mijn bestelling had geplaatst waren de stenen er ook supersnel.
De bol die ik bestelde, een amazoniet, vertrok ontzettend snel na mijn betaling online vanuit Volendam naar zijn eindbestemming. Onderweg bleek er een kink in de kabel. De bol was spoorloos. Gonnie bleef steevast standby. Ze hield de vinger aan de pols, zocht mee en informeerde dagelijls naar de stand van zaken. Uiteindelijk bleek dat twee postorderbedrijven de handen in mekaar hadden geslagen, zonder de Warmtesteen en mezelf hiervan op de hoogte te brengen. Eind goed, al goed. De bol staat hier thuis zijn geweldige zelf te zijn. Ik ben een heel tevreden klant en zal in de toekomst zeker nog een beroep doen op de Warmtesteen.
Mensen met een groot hart. De steen werd zelfs persoonlijk thuis bezorgd. Ik beveel de Warmtesteen echt ten zeerste aan!
Top !
Dank je wel voor zo snel en fijne levering.
Ik ben super blij met mijn armbandjes.
Schrijf een beoordeling