Klantbeoordelingen

Hier vindt u onze klantbeoordelingen van de afgelopen tijd. We zijn blij met elke vorm van feedback en proberen elke dag een stukje te verbeteren.

Opmerkingen

Heel prettig
Op de site staan veel mooie, duidelijke foto’s. Net zoals in de winkel zelf staan op de site mooie spullen van goede kwaliteit. Levering was snel en keurig verpakt! Ik ben heel blij met de steen en veter/ketting.
Meerdere keren tot volle tevredenheid besteld!
Prima ervaring duidelijk en snelle service
Hetgeen ik besteld had was uitverkocht. Toen werd ik gebeld en kreeg ik een mooi alternatief aangeboden. Wat een geweldige service. Pakketje keurig bezorgd en superblij met aangeboden alternatief.
Heel erg bedankt!
Ik had een armband besteld in de webshop maar die bleek al in de winkel te zijn verkocht. Dat kan gebeuren, ik werd hierover gebeld met de vraag of ik restitutie wilde of iets anders wilde uitzoeken. Dat laatste heb ik gedaan en er een bericht over gestuurd een dag of 5 geleden. Ik heb helemaal geen bericht terug gekregen. Ik vind dit erg jammer....er is geen kwade opzet bij natuurlijk maar netjes is het ook niet.
Mooie producten die liefdevol en met zorg en aandacht worden verpakt. Ik had een cadeautje voor mijn man besteld en deze werd ook nog eens mooi ingepakt. Heel blij mee!
Vriendelijk, betrouwbaar en mooie stenen en sieraden !
Snel en netjes aangeleverd. Mooie stenen.
Snelle levering, goed materiaal en niet te duur.
Schrijf een beoordeling