Klantbeoordelingen

Hier vindt u onze klantbeoordelingen van de afgelopen tijd. We zijn blij met elke vorm van feedback en proberen elke dag een stukje te verbeteren.

Opmerkingen

Hartelijke ontvangst en goede uitleg, ook op de bovenverdieping even sfeer proeven.????
Het zijn erg mooie stenen. Alleen na de 1e dag brak het hangertje. Nu kan 1 edelsteen niet meer aan een ketting dragen.
Zoekende naar de juiste mineraalstenen kwam ik uit bij de Warmtesteen. Ik vond wat ik zocht en kocht. Het bestelde was ook snel in huis, netjes verpakt. Mijn complimenten aan het personeel, ga zo door!!
Nadat de door mij bestelde ketting niet meer voorradig bleek te zijn, zijn er 3 andere kettingen besteld. Vervolgens is aan mij een drietal foto's gestuurd waaruit ik eventueel kon kiezen. Tijdens telefonisch overleg met de eigenaar was ik in staat om een keuze te maken.
De prijs -kwaliteitverhouding is geweldig. De stenen die ik tot nu toe heb ontvangen zijn schitterend. Ik word er helemaal blij van. De levering van de pakketten is heel erg snel en de stenen worden goed beschermd voor de transport.
Duidelijke site, snelle levering, netjes verpakt én hele mooie bijzondere producten
Ik wil al jaren mooie stenen in huis. Als kind met mijn ouders al aan het graven in oude afgravingen op de grens met Duitsland, heb lang er op moeten wachten door omstandigheden. Nu de mogelijkheid en besloot mezelf te verwennen. Ik ben verwend door de zorg die rondom de bestelling gegeven werd, inclusief begrip en nazorg. Er zit een prijsje aan, afhankelijk natuurlijk van je keus en grootte van de steen. Dat heb ik er voor over, ook nog een volgende keer, als de volgende ruimte in mijn huis zover is, vind vervolg plaats. Hartelijke groet uit Apeldoorn.
Snelle reactie en levering
Mooie website, duidelijk en overzichtelijk.
Zeer goede afhandeling. Producten worden direct verstuurd en netjes ingepakt.
Heel mooie Geode gekocht, goede kwaliteit. Vriendelijk en behulpzame eigenarem
Schrijf een beoordeling