De Warmtesteen bestaat 1 april 10 jaar en dat is geen grap!

De Warmtesteen bestaat op 1 april 10 jaar en daar zijn we ongelofelijk trots op! Op 1 april 2009 begonnen we vanuit ons huis. Elke woensdag bouwden we letterlijk een 'winkeltje' in ons huis op en 's avonds braken we dit weer af. Toen hadden we enkele tientallen edelstenen en 2/3 geodes. In tien jaar is dit gegroeid naar duizenden stenen en tientallen verschillende soorten geodes die we continu in onze winkel voorradig hebben.  

Later dat jaar openden we onze winkel aan de Meerzijde en zeiden we tegen elkaar: we doen dit een jaar en dan kijken we of het lukt. En dat hebben we elk jaar gedaan tot en met nu. 

 

10% korting in edelstenenwinkel en webshop

Tien jaar geleden begonnen vanuit huis met tientallen stenen.  We zeiden toen tegen elkaar: we doen dit een jaar en dan kijken we of het lukt. We zijn nu 10 jaar verder en hebben inmiddels duizenden stenen en tientallen soorten geodes op voorraad. 

Zonder jullie had dit niet gekund!!

We willen jullie bedanken voor jullie bezoek, jullie bestellingen en jullie gesprekken over van alles en nog wat. Daarom geven we vanaf vrijdag 29 maart tot en met zondag 7 april 10 dagen lang 10% korting op alle stenen, mineralen en sieraden, zowel in de winkel als online op onze website. Bij een aankoop in de winkel hebben we tevens voor de kinderen een leuke verrassing. Gebruik in de webshop de kortingscode '10jaar' om de korting te verzilveren!
 

 

Tenslotte spreken we de wens uit dat we dit nog heel lang mogen doen! En jullie weer te zien in Volendam!

Groetjes,

 

 

Gonnie en Dick Tuip