Celestien (Celestiet)

Celestine is een steen die ook wel 'steen van de hemel' wordt genoemd om zijn hemelsblauwe kleur. Hij wordt gevonden in Madagascar in clusters maar ook in de vorm van kleine geode's. Daarvan heeft hij ook de bijnaam 'de blauwe geode' of engelsteen.K

Chakra: Keel

Werking of geneeskrachtige eigenschappen Celestien.

Celestien is op het lichamelijk vlak goed met doorstroming en dan vooral voor de botten, weefsels en organen, bij verhardingen daarin of wat men ook wel noemt 'chronische verkramptheid'.

In het normale leven is het een goede steen om structuur te brengen in het denken en werken. En een rustbrenger bij angsten en fobieen.

Op gevoelsniveau kan hij een steentje bijdragen als er sprake is van het voelen van beperking of onmacht. Het  loopt het dan niet zoals je zou willen en lijkt het net alsof je telkens tegen een muur aanloopt, de Celestine helpt ook op dit niveau met doorstroming zodat er energetisch verlichting plaatsvindt. Vanuit die situatie gebeurd het dan vaak dat wat eerder nooit lukte, nu op een andere manier wel tot stand komt en eigenlijk op een manier die nieteens opvalt, zo normaal.

Celestien een heerlijke steensoort met een prachtige sprankelende uitstraling. Echt een sieraad in uw huis.

Een Stuk celestien is perfect voor in een vergaderruimte daar hij de communicatie versterkt. Op het werk vermindert het werkgerelateerde stress en druk.

Celestine wordt bij De Warmtesteen aangeboden als cluster of geode groot en klein.

Prachtige extra ruwe kwaliteit Celestien cluster medium large met helderblauwe kristallen
Besparing 6%
74,50 69,99
Super Celestine cluster XL extra kwaliteit
Besparing 6%
74,50 69,99
Super heldere, veelzijdige Celestine clustergeode XL
Geen verzendkosten
Besparing 9%
175,00 159,00
Beschikbaar: 1
Celestien cluster-geode XL extra kwaliteit
Geen verzendkosten
Besparing 5%
199,00 189,00
Beschikbaar: 1