Seleniet

Seleniet is genoemd naar Selene , de Griekse godin van de maan.Vooral de Seleniet bol doet sterk denken aan de maan en zijn energie.en het Seleniet hart is van een reinheit die meteen opvalt.                         

Seleniet wordt ook wel  ‘Engelensteen ‘ genoemd omdat zijn energie heel fijn en vol van  licht is .                                          Het is een steen die beschermt, rust brengt.

Daar waar verwarring heerst is Seleniet een steen die kan helpen met stabiliteit en handhaving daarvan.

Voor de baby en kinderkamer is het een ideale steen omdat hij licht brengt, beschermt, en rust geeft.                                   Hij helpt de kinderkamer te vullen met vertrouwen , met simpel  liefde.

Het is ook een ideale steen om negatieve energieën of entiteiten te verwijderen in leefruimtes als slaapkamers,  maar ook in de aura van mensen,hij is dan ook heel goed om te dragen als gezondheidshanger!

Het is een prachtige steen om het besef van de zuiverheid van de schepping in het algemeen en van ons mensen in het bijzonder, te laten  groeien in onszelf.        

 Het is dan ook een goede steen om mee te mediteren.

Seleniet kan niet gereinigd worden met water omdat hij dan oplost.Hij heeft een zelfreinigende werking  en laadt zichzelf op in het licht waar hij staat.

Hij kan af  en toe in het licht van de volle maan gezet worden voor extra oplading.