Granaat

Granaat is de steen van overvloed, het was al een bekende steen in de oudheid. Bij de Egyptenaren en Grieken werd hij veel gedragen. Hoewel er groene,gele, roodbruine, oranje en gele granaten zijn is de rode toch de meest bekende. Hij dankt zijn kleur aan het aanwezige ijzer en mangaan.

 

Granaat edelsteen

 

Granaat edelsteen, ook wel de steen voor doorzettingsvermogen, moed en strijdlust genoemd maar ook voor de liefde van het lichaam want hij is potentie en libido verhogend. Mensen die flets of futloos kan hij weer aanvuren en motiveren en voor nieuwe hoop zorgen.

 

 

Werking en betekenis granaat

 

De granaat is niet geschikt voor overactieve mensen of mensen met hoge bloeddruk kan hij juist een perfecte steen zijn voor mensen met een slechte bloedsomloop. Voor moeders met een druk ,uitputtend leven kan de granaat een krachtbron van ongekende waarde zijn. Vooral in situaties waar geen uitweg meer lijkt te zijn kan de granaat het overlevingsinstinct nieuwe impulsen geven. Uit het niets kan hij de moed en hoop weer doen voelen.

 

Daarmee is hij vooral in deze tijd, waar vaste waarden van de ene op de andere dag verdampen, een steen die houvast van binnenuit weer kan laten groeien.

 

Granaat kopen

 

U kunt granaat kopen bij de Warmtesteen. Op de site staan niet alle granaat stenen die we hebben. Op aanvraag kunnen we diverse andere granaat edelstenen voor u regelen.

3,95
Beschikbaar: 1
Besparing 15%
10,50 8,95 (Incl. btw)
Beschikbaar: 6
granaat bol
Geen verzendkosten
Besparing 5%
Bol Granaat 8 cm tijdelijk uitverkocht
125,00 119,00 (Incl. btw)
Granaat trommelsteen tijdelijk uitverkocht
7,00