Maansteen

Lees op deze pagina alles over de werking en geneeskracht van maansteen. De maansteen behoort tot de veldspaten en is een natriumkaliveldspaat met blauwachtige parelmoeren glans. Hij wordt vaak gebruikt bij moeilijkheden om zwanger te worden. De warmtesteen biedt deze steen aan als hanger, splitter armband en als ring. 

Werking maansteen en betekenis maansteen:

De maansteen is een steen met een prachtige glans die veranderd met de stand van de maan. In India wordt hij de droomsteen genoemd en staat daar dan ook nog altijd in hoog aanzien. Het is een steen die de innerlijke gevoeligheid versterkt, hij helpt je om weer bij je gevoel te komen als daar een belemmering leeft.

In de praktijk wordt hij veel gebruikt bij onvruchtbaarheid of om zwanger te worden. D.w.z. als er sprake kan zijn van een gestoorde hormoonhuishouding door gespannenheid. Op die manier gebruikt is de maansteen van onschatbare waarde. We hebben al tientallen vrouwen in de winkel gehad de afgelopen jaren die moeite hadden met zwanger worden en na een maansteentje als hanger of gelukssteentje een aantal weken bij zich hadden gedragen toch zwanger werden. (we geloven dat dit letterlijk een steentje bij kan dragen)

 

Maansteen kopen

Hij is in staat een hard gevoelsleven te verzachten en weer in contact te komen met het innerlijke gevoel en van daaruit weer vanuit kern te’staan’ in onze materiële wereld. Maansteen is tegen ontevredenheid, of verbittering. Ook goed bij menstruatie stoornissen en spijsverteringsproblemen of maagzuurproblemen. 

U kunt maansteen kopen als hanger, als losse steen of als ander sieraad. Dit kan een steentje in de rug zijn bij problemen met de vruchtbaarheid of zwangerschap!

Prachtig sprankelend hanger hartje Maansteen
Besparing 7%
23,50 21,95 (Incl. btw)
Beschikbaar: 4
Howliet knuffelsteen
Besparing 18%
5,50 4,50
Beschikbaar: 8
Maansteen hanger zIlver rond gefaceteerd
Besparing 8%
65,50 59,95
Maansteen hanger
Besparing 15%
10,50 8,95 (Incl. btw)
Beschikbaar: 4
Maansteen armband
Besparing 24%
6,50 4,95 (Incl. btw)
Beschikbaar: 9
ring maansteen
Besparing 4%
Maansteen ring tijdelijk uitverkocht
62,50 59,95 (Incl. btw)
maansteen zilveren hanger
Besparing 5%
52,50 49,95 (Incl. btw)
Maansteen hanger zilver ovaal groot
Besparing 10%
Maansteen hanger zilver ovaal groot tijdelijk uitverkocht
89,00 79,95