Wij zijn gesloten vanaf 12-06-2019 t/m 21-06-2019. Bestellingen gedurende deze periode worden 24 juni verzonden. Alvast bedankt voor uw begrip.

Maansteen hanger

Besparing 10%
maansteen
Code:
201429821
Beschikbaarheid:
Voorraad

 

9,95
  11,00
U bespaart: €1,05 (10%)
(Incl. btw)

Omschrijving

We hebben al diverse ervaringen van mensen die de maansteen hanger hebben geprobeerd als ze problemen hebben met zwanger worden. De maansteen hanger is een getrommelde steen en bij de Warmtesteen zijn we blij met de kwaliteit van het zilver wat 'versmolten' is met de steen en ijzersterk blijft.

Werking en betekenis van maansteen:

Bij moeilijk zwanger kunnen worden
Voor tijdens de zwangerschap en in babykamer
Helpt bij verdriet en emotie
Helpt bij benauwdheid en duizeligheid
Goed na een shock of moeilijke periode
Geeft nieuwe hoop, nieuw succes

Lees hier meer over de achtergrond en werking van maansteen

Terug naar de homepagine van de Warmtesteen Edelstenen

Over de kwaliteit van de edelsteen hangers van de Warmtesteen:Elke hanger van de Warmtesteen wordt eerst handmatig op de juiste maten geslepen. Daarna worden de stenen getrommelt, zodat ze dezelfde gelijkmatige vorm hebben.De stenen worden dan geboord en voorzien van een echt zilveren pin met een echt zilveren oogje. De steensoorten zijn altijd van een extra kwaliteit. Net als de andere onderdelen (pin en oogje van echt zilver) wordt er alleen kwaliteit toegepast.Zo betaalt u een hele scherpe prijs voor een fantastisch mooie kwaliteit, een echt stukje handwerk.

Video