Shungiet

                                                                                           

Shungite is een steensoort die sinds een aantal jaren is herontdekt in Karelia Rusland. Het is genoemd naar het plaatsje waar het voor het eerst werd gevonden, Shun'ga.

Het blijkt dat deze steen daar al eeuwen wordt gebruikt om het water te zuiveren en allerlei andere geneeskrachtige eigenschappen . Toen verder onderzoek naar het verschijnsel Fullerenen werd gedaan in de jaren 80 en 90 werd in 1996 de Nobelprijs uitgereikt aan enkele van deze onderzoekers.Het bleek na onderzoek dat Fullerenen in staat zijn tot binding van antibiotica die op hun beurt dan in staat zijn om bacterien die inmiddels resistent zijn , aan te vallen tot aan kankergezwellen zoals melanomen aan toe.Het zijn deze Fullerenen die in het Shungite aanwezig zijn en daarmee effect hebben op de zogenaamde 'vrije radicalen'die verantwoordelijk zijn voor de versnelde veroudering van de cellen, huid en hart problemen tot aan kanker toe.

Vooral ook de absorberende werking van electrosmog is Shungiet heel sterk in.Een van de meest beschermende steensoorten als het gaat om de wering van energieën van buiten. O.a telefoonmasten 3G en in steeds meerdere mate 4G maar ook het steeds meer in zwang rakende streaming van dataverkeer voor muziek en TV, 

De steen wordt bij ons verkocht in de ruwe vorm, pyramide's, bollen en trommelstenen.

Shungiet Pyramide
Besparing 8%
Shungiet Pyramide tijdelijk uitverkocht
19,50 17,99
Shungiet hanger
Besparing 13%
11,50 9,95
Beschikbaar: 1
Shungiet bollen 40 mm
Besparing 6%
26,50 24,95
Beschikbaar: 3