Citrien

Lees hieronder alles over de werking en eigenschappen van het edelsteen citrien. De citrien is een echte zonnesteen. De citrien steen straalt de zon uit: warmte, knusse gezelligheid, vrolijk, blij! Citrien edelsteen is een naar buiten gerichte, motiverende steen. Hij brengt de zon in je hart bij depressie, stress-situaties. Bij vermoeidheid  of ontevredenheid is de Citrien de zonnestraal die op ’n energieke manier de afwisseling en de levensvreugde weer terug kan laten vloeien.

De lichtere citrien is sterker qua werking dan de donkere.

 

Werking citrien

 

Hoewel de donkere zijn eigen bijzondere sfeer uitstraalt heeft de lichtere ook vooral de sprankelende goudgele kleuren van de zon. Citrien is een steen die kan helpen met:

- creativiteit

- denken in afwisseling

- dynamiek stimulerend

- concentratie

 

Citrien voor als je ziek bent of voor tieners

Zet de Citrien op de kamer van tieners die studeren en al hun concentratie nodig hebben want hierin is hij een grote stimulans. Zet hem in een kamer waar somberheid de overhand heeft genomen en hij zal helpen met zijn vrolijkheid.

 

Geef de Citrien eens aan een zieke om in de buurt te zetten. Op het moment dat het gevoelscontact gemaakt is kan de zon in de zieke binnenstromen en voor verlichting zorgen.