Heel speciale en extra zuivere en ruwe Magical trio of Gouden Driehoek met extra kwaliteit Uruguai Amethist staand en spatzuiver Bergkristal en Rozenkwarts

Besparing 5%
Code:
20221228b
Beschikbaarheid:
Voorraad

 

Nieuw ! onze nieuwste Super Magical Trio met extra Uruguai Amethist staand, zuivere extra ruwe kwaliteit  Bergkristal en extra ruwe en helderrose Rozekwarts uit Madagascar !

 

Nu voor een extra mooie prijs!

 

Een 'Schitterend Monument in Steen '!

 

199,00
  210,00
U bespaart: 11,00 (5%)
Vraag stellen over dit product

Omschrijving

Op de foto een magical trio Amethist, Rozenkwarts en Bergkristal in een extra en super opstelling!

HIj is opgebouwd uit een extra kwaliteits donkerpaarse, extra ruwe Uruguai Amethist cluster staand, een  extra ruwe en heldere Rozenkwarts en een Bergkristal cluster die super helder  is!

Afmeting van de bergkristal cluster is 10,5 cm lang, 7,5 cm breed en 7 cm hoog. Hij is zowel superruw als superhelder en spatzuiver van kristal, grotere en kleinere kristallen vergroeid met elkaar!

De Uruguai Amethist cluster heeft de vorm van een berg met de maten van 10,5 cm breed, 7,5 cm diep en 14,5 cm hoog.Deze cluster heeft de prachtig stralende dieppaarse fijnere kristallen die aan de buitenkant van de 'berg' een prachtige berghelling laten zien van dieppaarse, spatzuivere kristallen . Het schitterende Amethist veld wordt ook nog omkranst door  het extra ruwe moedergesteente dat het een extra dimensie geeft in kracht en natuur, echt heel bijzonder en om dit zo goed mogelijk te laten zien hebben we deze bijzondere cluster staand extra op de foto gezet!

De Rozenkwarts steen heeft de maten 5,5 cm hoog, 9 cm lang en 9 cm breed Hij is ruw, extra helder en extra  rose van kleur uit madagascar.

Voor de energetische eigenschappen van dit trio kunt u kijken bij kies uw steen  en  magical trio.

Als je hier een mooie plek voor hebt, heb je een hart van ruw steen dat onbeperkt warmte uitstraalt, midden in huis of de kamer.

Deze set kan opgestuurd worden en wordt dan uitgeleverd zoals hij hier staat.

Video

USP's

  • 20 jaar edelsteen ervaring!
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • Klanten geven De Warmtesteen een 9,5!
  • Binnen 7 dagen gratis retourneren bij schade en ontevredenheid
  • Achteraf betalen mogelijk

Bekijk deze steen ook in de winkel

USP's

  • 20 jaar edelsteen ervaring!
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • Klanten geven De Warmtesteen een 9,5!
  • Binnen 7 dagen gratis retourneren bij schade en ontevredenheid
  • Achteraf betalen mogelijk

Bekijk deze steen ook in de winkel