Amethist Geode's tweeling klein met grillige zachtpaarse, doorschijnende kristallen

Besparing 2%
Amethist Geode's tweeling
Code:
20190338
Beschikbaarheid:
Tijdelijk niet op voorraad

 

Eindelijk weer een prachtige Amethist Geode Tweeling in de kleinere maat en in de zachtpaarse , bijna doorschijnende kristallen!

589,00
  600,00
U bespaart: €11,00 (2%)

Omschrijving

Op de foto een Amethist Geode set, wat wij noemen een 'tweeling geode'!

Het gebeurd weinig dat we deze tweelingen in Amethist Geode's kunnen bemachtigen en als dat dan weer gebeurd zijn we er best trots op.

Ze hebben beiden ongeveer een hoogte van 23 cm, een breedte van 23 cm en een diepte van 16 cm.

De Amethist kristallen zijn van het middenmaat type en kleiner en zijn van het 'zachtpaarse , doorschijnende 'soort.Hier en daar clusteren ze samen en vormen dan een uitstulping in de Geode die hem écht een grillige grot maakt van binnen, 'daar waar je bijna alles kan verwachten'.

Hier weer een extra uitstulping, daar weer een ander soort kleur kristal, het is werkelijk wonderlijk wat de natuur hier spontaan uitgewerkt heeft!

Heel vaak wordt deze soort Geode's cadeau gegeven bij een huwelijk of anderszins wanneer twee mensen bij elkaar komen of hun verbintenis willlen gedenken.

Niet alleen om de prachtige uitstraling , ook om de energetische uitstraling en hiervoor kunt U kijken kies uw steen  en  amethist.

Deze tweeling is het écht waard om te bekijken in onze winkel, iets wat wij in het geval van de grotere stenen of Geode's altijd adviseren.

Het is echter ook mogelijk om hem compleet op te sturen en als U dat wilt dan doen we dat!

 

Video