Wij zijn gesloten vanaf 12-06-2019 t/m 21-06-2019. Bestellingen gedurende deze periode worden 24 juni verzonden. Alvast bedankt voor uw begrip.

Magical trio of Gouden Driehoek groot en speciaal met Uruguai Amethist en Bergkristal cluster extra

Besparing 5%
Magical trio met Uruguai Amethist en Bergkristal speciaal
Code:
20190113b
Beschikbaarheid:
Tijdelijk niet op voorraad

 

Magical Trio met Uruguai Amethist ,het Amethist met de donkerpaarse, scherpe kristallen en heel speciale Bergkristal cluster extra!

89,95
  95,00
U bespaart: €5,05 (5%)

Omschrijving

Op de foto een bijzondere Magical Trio of Gouden driehoek.Het is een Magical Trio met een Uruguai Amethist cluster liggend in een houten onderzetter.

Het Amethist Uruguai  stuk is van uitzonderlijke kwaliteit en niet alleen om zijn brede uitstraling en donkere Uruguai kristallen maar ook om zijn ruwe rotsvorm bekleedt met zuivere donkerpaarse kristallen en de  combinatie  met het moedergesteente dat hem omringt en daarmee de kristallen op een prachtige manier accentueerd.

Hij heeft de maten van 12,5 cm lang , 9 cm hoog en 7,5 cm diep.

Deze Uruguai cluster is een special met zijn vorm van een ruw stuk rots , bekleedt met  heldere donkerpaarse kristallen met het kwarts dat de paarse kristallen omringt en het moedergesteente daaromheen en daarom hebben we hem extra op de foto gezet.

De Bergkristal is van het helderste  Bergkristal uit brazilie en heeft de maten 12,5 cm lang, 7,5 cm breed en 7,5 cm hoog.

Deze cluster is van een compleetheid die je maar weinig ziet,zó helder en zó veel kristallen met elk hun eigen lengte door elkaar heen 'gegroeid 'vanuit het moedergesteente, daarom hebben we hem gefotografeerd van de voor en achterkant, om zijn helderheid en zijn prachtig gevormde kristallen zo goed mogelijk te laten zien.

Het Rozekwart is van het heldere extra rose soort en heeft de maten 8,5 cm lang, 8,5 cm hoog en 5 cm dik.

Voor de energetische waarden van dit trio kunt U kijken bij kies uw steen  en  magical trio.

Deze Magical trio of Gouden driehoek wordt uitgeleverd zoals hij op de foto staat, met de houten onderzetter voor het Uruguai Amethist!

Hij is heel goed te versturen.

Video