Magical Trio of Gouden Driehoek Amethist- Rozekwarts-Bergkristal ' met Uruguai Amethist extra natuur, kleine maat en speciaal ook voor in de kinderkamer

Besparing 9%
Code:
20200445d
Beschikbaarheid:
Tijdelijk niet op voorraad

 

Om uw Kinderkamer mee te verrijken, het Magical Trio met het altijd stralende donkerpaarse Uruguai Amethist  in de kleinere maat!

Pracht kwaliteit voor een extra leuke prijs!

37,95
  41,50
U bespaart: 3,55 (9%)

Omschrijving

Op de foto een Magical Trio of gouden driehoek maar ook wel drieeenheid in de kleine middenmaat met het prachtige ruwe en natuurlijke Uruguai Amethist!

De driëenheid Amethist, Rozekwarts en Bergkristal wordt in de edelsteen water therapie ook wel  ‘basismelange’ genoemd.

Omdat deze drie kwartsen qua mineraal zo verwant zijn kunnen ze heel goed gecombineerd worden, want zij behoren alle drie tot de kwartsgroep waarbij de Amethist en Bergkristal tot de kristal-kwartsen behoren en de Rozekwarts meer de grofkorrelige soort vertegenwoordigt.

Op de foto een  drie eenheid die van prachtig sprekende kwaliteit is waarbij de Amethist cluster een lengte heeft van 10,5 cm , een breedte van 6 cm en een hoogte van 4 cm  en  van het heldere donkerpaarse Uruguai  soort is.

De Bergkristal cluster is van het extra soort uit  Brazilie die bestaat uit de grotere 'natuurlijke' zuivere kristallen, vergroeid met elkaar.Hij heeft een lengte van 8 cm een breedte van 3,5 cm en een hoogte van 6 cm.Dit stuk is extra 'natuurlijk' door de 'wolkige helderheid' die het samen met het calsiet dat aan een van de zijkanten is meegegroeid, en geeft hem een extra ruwe uitstraling!

Het Rozekwarts is het extra Roze en ruwe rozekwarts van Afrika met een lengte van 8 cm, breedte van 6 cm en hoogte van 4 cm.

Deze Drie eenheid in de  kleine middenmaat is ideaal voor de kinderkamer maar ook voor de huiskamer om daar neer te leggen en de energie er daar mee te verrijken.

Voor de energetisch waarden kunt u kijken bij kies uw steen  en  magical trio.

Deze trio wordt zo uitgeleverd zoals hij hier op de foto staat met de houten standaard waar het amethist op ligt.

Hij is goed te versturen.

Video

USP's

  • 20 jaar edelsteen ervaring!
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • Klanten geven De Warmtesteen een 9,5!
  • Binnen 7 dagen gratis retourneren bij schade en ontevredenheid
  • Achteraf betalen mogelijk

Bekijk deze steen ook in de winkel

USP's

  • 20 jaar edelsteen ervaring!
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • Klanten geven De Warmtesteen een 9,5!
  • Binnen 7 dagen gratis retourneren bij schade en ontevredenheid
  • Achteraf betalen mogelijk

Bekijk deze steen ook in de winkel