Magical Trio of Gouden Driehoek Amethist- Rozekwarts-Bergkristal ' met Uruguai Amethist kleine middenmaat en speciaal ook voor in de kinderkamer

Besparing 7%
Magical Trio of Gouden Driehoek  Amethist- Rozekwarts-Bergkristal ' met Uruguai Amethist klein en speciaal  ook voor in de kinderkamer
Code:
20190460b
Beschikbaarheid:
Tijdelijk niet op voorraad

 

Om uw Kinderkamer mee te verrijken, het Magical Trio met het altijd stralende donkerpaarse Uruguai Amethist  in de kleine maat!

Pracht kwaliteit voor een extra leuke prijs!

31,95
  34,50
U bespaart: €2,55 (7%)

Omschrijving

Op de foto een Magical Trio of gouden driehoek maar ook wel drieeenheid in de kleinere midden maat.

De driëenheid Amethist, Rozekwarts en Bergkristal wordt in de edelsteen water therapie ook wel  ‘basismelange’ genoemd.

Omdat deze drie kwartsen qua mineraal zo verwant zijn kunnen ze heel goed gecombineerd worden, want zij behoren alle drie tot de kwartsgroep waarbij de Amethist en Bergkristal tot de kristal-kwartsen behoren en de Rozekwarts meer de grofkorrelige soort vertegenwoordigt.

Op de foto een kleine middenmaat-drie eenheid die van prachtig sprekende kwaliteit is waarbij de Amethist cluster een lengte heeft van 9,5 cm breedte van 7,5 cm en een hoogte van 6 cm en  van het donkerpaarse Uruguai  soort is. Deze cluster is een hele aparte want hij heeft de 'frisse' type donkerpaarse kristallen  met een 'puur natuur' omlijsting  van het moedergesteente.

De Bergkristal cluster is van het waterheldere Brazilie die bezaaid is met heldere kleine en middelgrote kristallen kriskras door elkaar heen.Hij heeft een lengte van 8,5 cm een breedte van 5 cm en een hoogte van 5 cm.

Het Rozekwarts is het heldere Rozekwarts van Brazilie met een lengte van 5,5 cm breedte van 4,5 cm en hoogte van 5 cm.

Juist  de kleine maat is ideaal voor de kinderkamer om daar neer te leggen en de energie er daar mee te verrijken.

Voor de energetisch waarden kunt u kijken bij kies uw steen  en  magical trio.

Deze trio wordt zo uitgeleverd zoals hij hier op de foto staat.

Video