Magical Trio of Gouden Driehoek Amethist- Rozekwarts-Bergkristal ' met Uruguai Amethist grote middenmaat en speciaal

Besparing 4%
Magical Trio of Gouden Driehoek  Amethist- Rozekwarts-Bergkristal ' medium groot en speciaal
Code:
20190544b
Beschikbaarheid:
Tijdelijk niet op voorraad

 

Onze Magical Trio's in de grote middenmaat met het donkerpaarse Uruguai Amethist en een ruwheldere Bergkristal cluster, écht een blikvanger!

84,95
  88,50
U bespaart: €3,55 (4%)

Omschrijving

Op de foto een Magical trio in de grote middenmaat met bijzonder Uruguai Amethist .

Het zijn stukken van ongeveer 10  tot 16 cm grootte.Waarbij de Amethist cluster met dieppaarse spatzuivere kristallen 18,5 cm lang, 9,5 cm breed en 6,5 cm hoog is.

Deze cluster heeft de donkerpaarse kleinere maar haarscherpe kristallen van het Uruguai Amethist op het holle 'heuvel' oppervlakte en wordt omlijst met het kwarts ken de diverse belijningen van het buitenste calsiet en de directe binnenlaag van het blauwe chalcedoon  in het moedergesteente en om dit zo goed mogelijk te laten zien hebben we van deze cluster twee extra foto's gemaakt.

De Bergkristal cluster 10 cm lang, 8 cm breed  en 11,5 cm hoog en is een cluster die bestaat uit een extra grote kristal met een aantal grotere en kleinere kristallen die het 'eerste stuk omhoog'  'vergroeid' zijn met elkaar vanuit het ruwe  moedergesteente en om dit ook goed te laten zien hebben we deze cluster ook twee keer apart op de foto gezet.

Het Rozekwarts de maten heeft van 12 cm lang, 7,5 cm breed en 5 cm hoog enb is het extra ruwe en rose Rozekwarts uit Brazilie.

Hij wordt uitgeleverd zoals hij op de foto staat met de onderzetter waar de Amethist cluster op ligt.

Voor de eigenschappen van het magical trio kunt u kijken bij kies uw steen   en  magical trio.

Hij is heel goed te versturen!

Video