Magical trio of Gouden Driehoek groot en speciaal met Uruguai Amethist en Bergkristal cluster extra groot XXL

Besparing 4%
Code:
20200301b
Beschikbaarheid:
Tijdelijk niet op voorraad

 

Hier onze extra grote Super Magical Trio met Uruguai Amethist ,spatzuivere grote extra kwaliteit  Bergkristal en extra ruwe en rose Rozekwarts!

 

124,95
  129,50
U bespaart: 4,55 (4%)

Omschrijving

Op de foto een magical trio Amethist, Rozekwarts en Bergkristal in een extra XXL super opstelling!

HIj is opgebouwd uit een donkerpaarse  Uruguai Amethist cluster , een  grote extra rose Rozenkwarts steen op zijn ruwst en een Bergkristal cluster met kristallen in de grotere maar ook kleinere maat.

Deze Bergkristal heeft de maten 14 cm lang, 10,5 cm breed  en 6 cm dik. Deze cluster is van een prachtige ruwheldere kwaliteit met spat en spatzuivere grotere en kleinere kristallen.

De Uruguai Amethist cluster heeft de maten 17 cm hoog,14 cm breed en 5 cm dik.Deze cluster heeft  prachtig stralende dieppaarse kristallen die de ruwe rotsachtige voorzijde op een super natuurlijke manier bekleden en daar waar geen kristallen zijn komt het moedergesteente bloot dat hem een eigenheid geeft, puur natuur en echt ruw, zo uit de berg,hij staat in een schuifstandaard zodat U hem precies zó in het licht kunt zetten zodat zijn kristallen het mooist het licht reflecteren.

Deze cluster heeft op meerdere plaatsen in het 'Amethist landschap' die typische kristallen die helder doorschijnend zijn waardoor ze extra het licht teruggeven en daarmee de cluster nóg meer uitstraling geven!

Voor de energetische eigenschappen van dit trio kunt u kijken bij kies uw steen  en  magical trio.

De Rozenkwarts steen heeft de maten 11 cm lang, 10 cm breed en 6,5 cm hoog. Hij is ruw en mooi en heel diep van kleur.

Hij is goed te versturen!

Zoals hij nu staat opgesteld neemt hij een ruimte in van ongeveer 25 tot 35  cm.

DIt is ruw op zijn ruwst maar super in zijn kwaliteit en uitstraling.

Als je hier een mooie plek voor hebt, heb je een hart van ruw steen dat onbeperkt warmte uitstraalt, midden in huis of de kamer.

Deze set kan opgestuurd worden en wordt dan uitgeleverd zoals hij hier staat.

Video

Bekijk deze steen ook in de winkel