Magical trio of Gouden Driehoek groot en speciaal met Uruguai Amethist en Bergkristal cluster extra

Besparing 5%
Magical trio super met Uruguai Amethist en super Bergkristal
Code:
20190821b
Beschikbaarheid:
Voorraad

 

Hier onze extra grote Super Magical Trio met Uruguai Amethist ,spatzuivere grote extra kwaliteit  Bergkristal en extra ruwe en rose Rozekwarts!

 

229,00
  240,00
U bespaart: €11,00 (5%)

Omschrijving

Op de foto een magical trio Amethist, Rozekwarts en Bergkristal in een extra super opstelling!

HIj is opgebouwd uit een donkerpaarse  Uruguai Amethist cluster , een  grote extra rose Rozenkwarts steen op zijn ruwst en een Bergkristal cluster met kristallen in de grotere maat.

Deze Bergkristal heeft de maten 10 cm hoog, 12 cm breed  en 10 cm dik. Deze cluster is van een prachtige ruwheldere kwaliteit met spat en spatzuivere grote kristallen, en om dat zo goed mogelijk te laten zien hebben we van deze cluster een extra foto  gemaakt.

De Uruguai Amethist cluster heeft de maten 13 cm lang,13 cm breed en 14 cm hoog.Deze cluster heeft  prachtig stralende dieppaarse kristallen die de ruwe rotsachtige voorzijde op een super natuurlijke manier bekleden en daar waar geen kristallen zijn komt het moedergesteente bloot dat hem een eigenheid geeft, puur natuur en echt ruw, zo uit de berg, en om dit zo goed mogelijk te laten zien  hebben we van deze cluster twee aparte foto's gemaakt,van de linker en rechter zijde.

Voor de energetische eigenschappen van dit trio kunt u kijken bij kies uw steen  en  magical trio.

De Rozenkwarts steen heeft de maten 10 cm lang, 9 cm breed en 8 cm hoog. Hij is ruw en mooi en heel diep van kleur.Van deze Rozekwartst hebben we ook een extra foto's om zijn ruwheid en diepe rose kleur extra te laten zien.

Hij is goed te versturen!

Zoals hij nu staat opgesteld neemt hij een ruimte in van ongeveer 25 tot 35  cm.

DIt is ruw op zijn ruwst maar super in zijn kwaliteit en uitstraling.

Als je hier een mooie plek voor hebt, heb je een hart van ruw steen dat onbeperkt warmte uitstraalt, midden in huis of de kamer.

Deze set kan opgestuurd worden en wordt dan uitgeleverd zoals hij hier staat.

Video