Magical Trio Amethist- Rozekwarts-Bergkristal ' middenmaat met helder donkerpaarse kristallen

Besparing 6%
Magical Trio Amethist- Rozekwarts-Bergkristal  middenmaat
Code:
20200216buz222
Beschikbaarheid:
Tijdelijk niet op voorraad

 

Onze prachtige Magical Trio's  in de  middenmaat met het heldere donkerpaarse Amethist en  zuiver Bergkristal uit Brazilie, altijd extra kwaliteit, altijd bijzonder!

39,95
  42,50
U bespaart: €2,55 (6%)

Omschrijving

De driëenheid Amethist, Rozekwarts en Bergkristal wordt in de edelsteen water therapie ook wel  ‘basismelange’ genoemd.

Omdat deze drie kwartsen qua mineraal zo verwant zijn kunnen ze heel goed gecombineerd worden, want zij behoren alle drie tot de kwartsgroep waarbij de Amethist en Bergkristal tot de kristal-kwartsen behoren en de Rozekwarts meer de grofkorrelige soort vertegenwoordigt.

Op de foto een drie eenheid die van prachtig sprekende kwaliteit is.

Voor de energetische eigenschappen kunt u kijken bij kies uw steen  en magical trio.

De grootte van de stenen is  ongeveer 7,5 tot 11 cm waarbij de Amethist cluster de kristallen heeft van het  heldere donkerpaars met de maten 11 cm lang, 8 cm breed en 7 cm hoog.De heldere donkerpaarse kristallen worden prachtig omlijst met het stralende kwarts en een rondom lopende chalcedoon laag waar de kristallen vanuit gegroeid zijn, écht pure en ruwe natuur!

De Bergkristal cluster is 10 cm lang, 6,5 cm breed en 4,5 cm hoog en is een cluster die bestaat uit een wirwar van kleinere en grotere kristallen door elkaar heen gegroeid vanuit het moedergesteente , het kwarts.

De Rozekwarts is 7,5 cm lang, 7 cm breed en 5 cm dik en is van het zachtrose Brazilie Rozekwarts.

Deze set wordt compleet uitgeleverd zoals hij op de foto uitgebeeld staat .

Mocht U dit magica trio cadeau willen geven, zet dit dan aub even bij ;'notitie's' dan verpakken wij de stenen extra in cadeau verpakking!

Video