Super ruwe en zuivere Magical Trio Amethist- Rozekwarts-Bergkristal ' kleine middenmaat met extra ruw Uruguai Amethist en waterhelder Bergkristal

Besparing 9%
Code:
20210253d
Beschikbaarheid:
Tijdelijk niet op voorraad

 

Onze prachtige Magical Trio's  in de  kleine middenmaat met het extra ruwe en heldere paarse Uruguai Amethist en  het sprankelende waterheldere Bergkristal uit Brazilie, altijd extra kwaliteit, altijd bijzonder!

43,95
  48,50
U bespaart: 4,55 (9%)

Omschrijving

De driëenheid Amethist, Rozekwarts en Bergkristal wordt in de edelsteen water therapie ook wel  ‘basismelange’ genoemd.

Omdat deze drie kwartsen qua mineraal zo verwant zijn kunnen ze heel goed gecombineerd worden, want zij behoren alle drie tot de kwartsgroep waarbij de Amethist en Bergkristal tot de kristal-kwartsen behoren en de Rozekwarts meer de grofkorrelige soort vertegenwoordigt.

Op de foto een drie eenheid die van extra ruwheid maar ook van prachtige sprekende kwaliteit is.

Voor de energetische eigenschappen kunt u kijken bij kies uw steen  en magical trio.

De grootte van de stenen is tot ongeveer tot 10 cm waarbij de Amethist cluster van het prachtige Uruguai soort is, ook een Geode is en kristallen heeft van het  extra ruwe heldere donkerpaars met de maten 10 cm lang, 7 cm breed en 6 cm hoog.De heldere en donkerpaarse kristallen bekleden het kwarts  waar de kristallen vanuit gegroeid zijn helemaal rondom zoals in een binnengrot, op een prachtige manier , écht pure en ruwe natuur!

De Bergkristal cluster is 8 cm lang, 6,5 cm breed en  4 cm hoog en is een cluster die bestaat uit een wirwar van spat en spatheldere kristallen  aan en door elkaar  gegroeid tijdens het stollingsproces.

Kristallen die het ruwe transparante moedergesteente reflecteren en daarbij zelf sprankelend en spat en  spat zuiver zijn.Hier en daar zijn er kristallen die ook wat calsiet meegegroeid hebben gekregen en dat geeft hem nog een extra ruw nature look,Echt een super stuk!

De Rozekwarts is 9 cm lang, 7 cm breed en 5 cm dik en is van het diepe rose en ruwe Afrika  Rozekwarts.

Deze soort Rozekwarts heeft ook het oranjebruine Limoniet dat is meegegroeid en het een extra ruwe en natuur uitstraling meegeeft en dat zie je niet vaak!

Dit Magical trio wordt uitgeleverd zoals hij hier op de foto staat, met de standaard waar het Amethist op ligt.

Mocht U dit magica trio cadeau willen geven, zet dit dan aub even bij ;'notitie's' dan verpakken wij de stenen extra in cadeau verpakking!

Video

USP's

  • 20 jaar edelsteen ervaring!
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • Klanten geven De Warmtesteen een 9,5!
  • Binnen 7 dagen gratis retourneren bij schade en ontevredenheid
  • Achteraf betalen mogelijk

Bekijk deze steen ook in de winkel

USP's

  • 20 jaar edelsteen ervaring!
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • Klanten geven De Warmtesteen een 9,5!
  • Binnen 7 dagen gratis retourneren bij schade en ontevredenheid
  • Achteraf betalen mogelijk

Bekijk deze steen ook in de winkel