Magical Trio Amethist- Rozekwarts-Bergkristal ' of 'Gouden Driehoek ' medium groot en extra ruw met de zachtpaarse kristallen

Besparing 7%
Code:
U6-11/20190853b
Beschikbaarheid:
Tijdelijk niet op voorraad

 

Onze Magical trio in de  middenmaat met de zachtpaarse kristallen, vol van natuur, schoonheid, ruwheid en energie!

Alleen bij De Warmtesteen!

35,95
  38,50
U bespaart: 2,55 (7%)

Omschrijving

De driëenheid Amethist, Rozekwarts en Bergkristal wordt in de edelsteen water therapie ook wel  ‘basismelange’ genoemd.

Omdat deze drie kwartsen qua mineraal zo verwant zijn kunnen ze heel goed gecombineerd worden, want zij behoren alle drie tot de kwartsgroep waarbij de Amethist en Bergkristal tot de kristal-kwartsen behoren en de Rozekwarts meer de grofkorrelige soort vertegenwoordigt.

Op de foto een drie eenheid die niet alleen van prachtig sprekende kwaliteit maar waarbij het Amethist de heldere zachtpaarse kristallen heeft en de Bergkristal cluster van het extra heldere soort is.

De Rozekwarts steen is ook het echte rotstype dat beide andere stenen goed aanvult, samen een mooie maar ook echte' natuurruwe' combinatie!

De bergkristal is een cluster die bestaat uit een grote en enkele kleinere heldere kristallen die met elkaar 'vergroeid ' zijn en heeft de maten 9 cm lang, 5 cm breed en 4 cm dik.

Deze drie eenheid is van de  middenmaat want de grootte van de amethist is 12 cm lang,9 cm breed en 6 cm hoog, terwijl de Rozenkwarts de maten heeft van 9 cm lang, en 7 breed en 4,5 cm hoog.

De Amethist cluster heeft middelgrote zacht helderpaarse kristallen, gelijkmatig verdeelt over de oppervlakte die heel apart, een dal vormt , waarbij het kwarts waar de kristallen vanuit gegroeid zijn, deze kristallen op een prachtige natuurlijke helder wit transparante manier omlijst!

De Rozenkwarts is van de  Braziliaanse kwaliteit  en dat is goed te zien aan de zachte maar extra rose kleur

Voor de eigenschappen van het magical trio kunt U kijken bij kies uw steen en  magical trio.

Deze set wordt compleet uitgeleverd zoals hij op de foto uitgebeeld staat.

Mocht U dit magica trio cadeau willen geven, zet dit dan aub even bij ;'notitie's' dan verpakken wij de stenen extra in cadeau verpakking!

Video

Bekijk deze steen ook in de winkel