Magical Trio Amethist- Rozekwarts-Bergkristal ' of 'Gouden Driehoek ' medium groot en extra ruw met de zachtedieppaarse kristallen

Besparing 5%
Magical Trio Amethist- Rozekwarts-Bergkristal ' of 'Gouden Driehoek '  medium groot en extra ruw met  zachtdieppaarse kristallen
Code:
20190758b
Beschikbaarheid:
Tijdelijk niet op voorraad

 

Onze Magical trio in de  middenmaat met de zachtdieppaarse kristallen, vol van natuur, schoonheid, ruwheid en energie!

Alleen bij De Warmtesteen!

49,95
  52,50
U bespaart: €2,55 (5%)

Omschrijving

De driëenheid Amethist, Rozekwarts en Bergkristal wordt in de edelsteen water therapie ook wel  ‘basismelange’ genoemd.

Omdat deze drie kwartsen qua mineraal zo verwant zijn kunnen ze heel goed gecombineerd worden, want zij behoren alle drie tot de kwartsgroep waarbij de Amethist en Bergkristal tot de kristal-kwartsen behoren en de Rozekwarts meer de grofkorrelige soort vertegenwoordigt.

Op de foto een drie eenheid die niet alleen van prachtig sprekende kwaliteit maar waarbij het Amethist de heldere dieppaarse kristallen heeft en de Bergkristal cluster de extra heldere kristallen heeft.

De Rozekwarts steen is ook het echte rotstype dat beide andere stenen goed aanvult, samen een mooie maar ook echte' natuurruwe' combinatie!

De bergkristal is een cluster die bestaat uit een aantal grotere en kleinere spatheldere kristallen die met elkaar 'vergroeid ' zijn en heeft de maten 10,5 cm lang, 10,5 cm breed en 5 cm hoog.

Deze drie eenheid is van de  middenmaat want de grootte van de amethist is 12 cm lang,9 cm breed en 6 cm hoog, terwijl de Rozenkwarts de maten heeft van 11 cm lang, en 9,5 breed en 5 cm hoog.

De Amethist cluster heeft middelgrote diephelderpaarse kristallen, gelijkmatig verdeelt over de oppervlakte die heel apart, schuin omhoog loopt , waarbij het moedergesteente deze kristallen op een prachtige natuurlijke manier omlijst!

De Rozenkwarts is van de  Braziliaanse kwaliteit  en dat is goed te zien aan de zachte maar extra rose kleur

Voor de eigenschappen van het magical trio kunt U kijken bij kies uw steen en  magical trio.

Deze set wordt compleet uitgeleverd zoals hij op de foto uitgebeeld staat.

Mocht U dit magica trio cadeau willen geven, zet dit dan aub even bij ;'notitie's' dan verpakken wij de stenen extra in cadeau verpakking!

Video