Bergkristal cluster Madagascar XL speciale kwaliteit

Besparing 3%
Code:
20190831
Beschikbaarheid:
Tijdelijk niet op voorraad

 

Bergkristal cluster uit Madagascar!

Heel speciaal qua uitstraling en extreem zuivere kwaliteit!

429,00
  440,00
U bespaart: 11,00 (3%)
(Incl. btw)

Omschrijving

Op de foto een Bergkristal cluster in de XL maat uit Madagascar die je bijna niet ziet, zo uitgebreidt, met zoveel kristallen en zó zuiver!  Het is al het Bergkristal met de extreem langere kristallen en het dunne moedergesteente maar déze Madagascar cluster is wel héél speciaal!

Het zijn eigenlijk alleen kristallen die je ziet maar dan kristallen met een bijzondere zuiverheid, kristallen die lijken te spotten met de zwaartekracht, zó lang,fijn en scherp ze de 'lucht' in gaan vanuit het moedergesteente dat er bijna niet is!

Heel speciaal deze Bergkristal clusters uit Madagascar met zijn bijna magische uitstraling !

Voor de eigenschappen van Bergkristal kunt u kijken bij kies uw steen   en  bergkristal.

De maten van deze cluster zijn 23 cm breed en 15 cm diep, het grondvlak, het moedergesteente is zoals gezegd heel dun, de hoogte wordt ook bijna helemaal bepaald door de lengte van de kristallen waarbij de twee grootste kristallen ongeveer 7 cm zijn en schuin omhoog staan te pronken!

De totale hoogte is dus ongeveer 7 cm.Om de cluster zo goed mogelijk weer te geven hebben we hem geprobeerd te 'pakken' in twee foto's,het voor en achteraanzicht.

Hij is heel goed te versturen en als U hem cadeau wilt doen , geef dan aub even aan bj notitie's 'in cadeau verpakking'.

Wij hebben steeds meer  diverse bergkristallen waarbij het aanbod steeds uitgebreid wordt.Wilt u ook andere armbanden of sieraden zien, ga dan naar deze pagina en selecteer uw favoriete edelstenen.

Video

Bekijk deze steen ook in de winkel