Bergkristal cluster XL extra

Code:
20200546b
Beschikbaarheid:
Voorraad

 

Deze Bergkristal cluster is van alle kanten anders maar overal speciaal en uniek!


Een schitterend kristal landschap gecombineerd met onderaardse grotten!

119,00
  127,50
U bespaart: 8,50 (7%)

Omschrijving

Deze Bergkristal cluster is een cluster in de extra grotere maat in een kwaliteit die je niet vaak ziet en daarom hebben we hem ook met ' extra ' aangegeven!

Hij heeft de grotere en kleinere kristallen, en van een helderheid en zuiverheid die niet 'van deze wereld zijn", bezaaid over het oppervlakte van het zuiver witte moedergesteente.

Hij heeft de maten 19 cm lang, 15 cm breed en 9 cm hoog en kan op een aantal manieren neergezet worden.Wij hebben hem op  5 manieren  in de liggende stand op de foto gezet want niet alleen de 'bovenkant' van de cluster is overal anders en speciaal,ook de onderkant/zijkanten zijn bijzonder want deze laten inwendige Geode's zien als onderaardse grotten onder een Bergkristal landschap.

U kunt deze cluster neer zetten zoals u wilt maar van alle kanten is hij bijzonder, anders en uniek!

Eventueel kunt U hem in of op een standaard zetten om hem makkelijk neer te zetten precies in de positie die u wilt en daarvoor kunt u kijken bij accessoiresen  daarna onderzetter in de kleine maat of de grotere.

Een puur ruw stuk natuur van honderduizenden jaren oud in Uw huiskamer.

Leg of zet  dit op een speciale plek en het wordt dan alleen nog maar mooier , nog los van de energie die hij geeft en geeft.

Voor de energetische eigenschappen kunt u kijken bij kies uw steen  en  bergkristal.

Deze cluster is goed te versturen!

Video

Bekijk deze steen ook in de winkel