Agaat schijf groen large

Besparing 11%
Agaat schijf  large
Code:
2018829b
Beschikbaarheid:
Tijdelijk niet op voorraad

 

Deze Agaat schijf , een sprekend kleurenpalet in een steen!

19,95
  22,50
U bespaart: €2,55 (11%)

Omschrijving

Deze Agaat schijf is  van massief agaat. Hij is ingekleurd met groen om lijnen die het relief geven, te accentueren, om hem meer tot zijn recht te laten komen.

Bij deze Agaat schijf gaat de calsiet buitenlaag meteen over in de groene agaat binnenlaag die, na prachtig omlijst te zijn, weer overgaat in een gedeelde omlijsting die de binnenkern aangeeft.Een binnenkern die helder kwarts laat zien in zijn diverse kleuren.

Het is net hoe je deze schijf neerzet in het licht, het is bijna magisch hoe de kleuren van het groen veranderen in 'mistig blauw' en dan weer zacht grijs en dan weer mosgroen, héél apart!

Enerzijds zijn ze zo niet als in de natuur gevonden wordt maar anderszijds zijn ze indrukwekkender als verschijning.Het agaat wordt er niet minder om, zijn kracht blijft hetzelfde maar de kleuren kunnen wat extra's met je doen want kleur dóet wezenlijk wat met je en als het dan ook nog in het interieur past is het helemaal win/win.

Prachtig om op een centrale plaats neer te zetten en van te genieten!

Hij heeft de maten van 17 cm lang, 14,5 cm hoog en 2,5 cm dik.

Voor de eigenschappen van de agaat kunt U kijken bij kies uw steen  en  agaat.

Als U de schijf op een schuifstandaart wilt zetten kunt U deze vinden bij accessoires.Het is de schuifstandaart 'groot'

Hij is heel goed te versturen!

Video

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.