Agaat schijf geeloranje XXL

Besparing 6%
Code:
20200142
Beschikbaarheid:
Voorraad

 

Achter de wolken schijnt de zon in deze Agaat schijf , een moment van pracht en kracht, in kleur en sfeer, en dat in een steen!

59,95
  63,50
U bespaart: 3,55 (6%)

Omschrijving

Deze Agaat schijf in de XXL maat is  van massief agaat. Hij is ingekleurd met geeloranje om lijnen die het relief geven, te accentueren, om hem meer tot zijn recht te laten komen.

Bij deze Agaat schijf gaat de calsiet buitenlaag meteen over in de lichtgrijze chalcedoon laag die helemaal de omtrek volgt, weer overgaat in  het stralende witheldere kwarts.Dit gaatn dan over naar de kern van geel/oranje .Om een schijf als deze op de foto te zetten is heel moeilijk daar het super gladde gepolijste oppervlak het licht naar alle kanten reflecteerd.

Het is net hoe je deze schijf neerzet in het licht, het is bijna magisch hoe de kleurendiepte steeds weer veranderd.Bij deze schijf is het net de zon die door begint te breken in een wit wolkendek, met de reminder dat de zon er áltijd is al zie je hem wel eens niet!

Enerzijds zijn ze zo niet als in de natuur gevonden wordt maar anderszijds zijn ze indrukwekkender als verschijning.Het agaat wordt er niet minder om, zijn kracht blijft hetzelfde maar de kleuren kunnen wat extra's met je doen want kleur dóet wezenlijk wat met je en als het dan ook nog in het interieur past is het helemaal win/win.

Prachtig om op een centrale plaats neer te zetten en van te genieten!

Hij heeft de maten van 29 cm lang, 22 cm breed en 2,3 cm dik.

Voor de eigenschappen van de agaat kunt U kijken bij kies uw steen  en  agaat.

Deze Agaat schijf wordt geleverd zoals hij op de foto staat, met de schuifstandaard waar hij op staat zodat u hem altijd goed in het licht kunt zetten.

Hij is heel goed te versturen!

Video

Bekijk deze steen ook in de winkel