Agaat schijf oranjebruin extra large

Besparing 7%
Agaat schijf  large
Code:
20190335b
Beschikbaarheid:
Tijdelijk niet op voorraad

 

Deze Agaat schijf , een monument in kleur en dat in een steen!

49,95
  53,50
U bespaart: €3,55 (7%)

Omschrijving

Deze Agaat schijf is  van massief agaat. Hij is ingekleurd met oranjebruin om lijnen die het relief geven, te accentueren, om hem meer tot zijn recht te laten komen.

Bij deze Agaat schijf gaat de calsiet buitenlaag meteen over in de transparanate kwartsagaat binnenlaag die, na prachtig omlijst te zijn met een dubbele chalcedoon laag die helemaal de omtrek volgt, weer overgaat in een  omlijsting  van lichtbruin die grenst aan het stralende witheldere kwarts.Dit gaatn dan over naar de kern van lichtbruin/oranje .Om een schijf als deze op de foto te zetten is heel moeilijk daar het super gladden gepolijste oppervlak het licht naar alle kanten reflecteerd.Om deze reden hebben we hem 2 keer op de foto gezet om hem zo goed mogelijk weer te geven.

Het is net hoe je deze schijf neerzet in het licht, het is bijna magisch hoe de kleurendiepte steeds weer veranderd.

Enerzijds zijn ze zo niet als in de natuur gevonden wordt maar anderszijds zijn ze indrukwekkender als verschijning.Het agaat wordt er niet minder om, zijn kracht blijft hetzelfde maar de kleuren kunnen wat extra's met je doen want kleur dóet wezenlijk wat met je en als het dan ook nog in het interieur past is het helemaal win/win.

Prachtig om op een centrale plaats neer te zetten en van te genieten!

Hij heeft de maten van 24 cm lang, 15 cm breed en 2,3 cm dik.

Voor de eigenschappen van de agaat kunt U kijken bij kies uw steen  en  agaat.

Als U de schijf op een schuifstandaart wilt zetten kunt U deze vinden bij accessoires.Het is de schuifstandaart 'groot' , Het is momenteel echter zo dat deze standaard niet in ruime maat aanwezig is in de winkel maar als U deze tóch graag erbij wilt , geeft U dan even een berichtje, dan kunnen we zien wat we kunnen doen om U zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Hij is heel goed te versturen!

Video