Agaat schijf donkerpaars

Besparing 15%
Agaat schijf  zachtpaars
Code:
20200113b
Beschikbaarheid:
Tijdelijk niet op voorraad

 

Elke Agaat schijf is anders, deze heeft weer een paars venster waar je als het ware in kunt kijken, als een schilderij van natuursteen!

14,95
  17,50
U bespaart: €2,55 (15%)

Omschrijving

Op de foto een agaat schijf met de natuurlijke calsiet omranding die overgaat in het stralende kwarts en daarna in het ingekleurde kwarts.

Deze Agaat schijf is  van massief agaat. Hij is ingekleurd met paars om bepaalde stukken van de schijf extra  relief geven, om hem meer tot zijn recht te laten komen.

In elke Agaat schijf zie je wel iets bijzonders, bij deze is het weer een paars 'venster 'dat extra diepte krijgt door de omringende andere soorten steenlagen en daarna weer overgaat in het omringende andere donkerpaars.De schijf is zó helder dat op de foto ook beelden van de omgeving gereflecteerd worden, hier zullen dan beelden verschijnen van de omgeving waar de schijf komt te staan op een mooie plek.

Enerzijds zijn ze zo niet als in de natuur gevonden wordt maar anderszijds zijn ze indrukwekkender als verschijning.Het agaat wordt er niet minder om, zijn kracht blijft hetzelfde maar de kleuren kunnen wat extra's met je doen want kleur dóet wezenlijk wat met je en als het dan ook nog in het interieur past is het helemaal win/win.

Prachtig om op een centrale plaats neer te zetten en van te genieten!

Hij heeft de maten van 18 cm lang, 9,5 cm breed en 2  cm dik.

Wilt U de schuifstandaard waar hij in staat erbij bestellen dan kunt u kijken bij accessoires.het is de kleinere standaard.

Voor de eigenschappen van de agaat kunt U kijken bij kies uw steen  en  agaat

Hij is heel goed te versturen!

Video