Wij zijn gesloten vanaf 12-06-2019 t/m 21-06-2019. Bestellingen gedurende deze periode worden 24 juni verzonden. Alvast bedankt voor uw begrip.

Agaat Boekensteunen 'Zachtgroen'

Besparing 7%
agaat boekensteun zachtgroen
Code:
20190122
Beschikbaarheid:
Voorraad

 

Stralend vanuit het kwarts het zachte en subtiele 'zacht'groen en prachtig om neer te zetten op een mooie plek, deze bijzondere Agaat boekensteunen!

49,95
  53,50
U bespaart: €3,55 (7%)
(Incl. btw)

Omschrijving

Deze Agaat boekensteunen zijn van massief agaat. Ze zijn ingekleurd met heel lichtgroen, eigenlijk 'zachtgroen' om plekken en lijnen die het relief geven meer tot zijn recht te laten komen.De maten zijn 19,5 cm breed,12 cm hoog en 7 cm dik.

De kleur van deze van het kleinere kaliber boekensteunen is zó subtiel dat het bijna niet te zien is maar tóch heel licht aanwezig is en daarmee ragfijne lijnen aangeeft, bijna als een mandala, zó teer! Om deze boekensteunen ook van de prachtige binnenkant te laten zien hebben we een extra foto gemaakt van beide helften van elkaar weg gedraaid.

Enerzijds zijn ze zo niet als in de natuur gevonden wordt maar anderszijds zijn ze indrukwekkender als verschijning.Het agaat wordt er niet minder om, zijn kracht blijft hetzelfde maar de kleuren kunnen wat extra's met je doen want kleur dóet wezenlijk wat met je en als het dan ook nog in het interieur past is het helemaal win/win.

Prachtig om op een centrale plaats neer te zetten en van te genieten!

Deze boekensteunen zijn heel goed te versturen.

Video