Agaat Chalcedoon op standaard 'natuur' XL op standaard

Besparing 5%
Agaat Chalcedoon op standaard  middengroot op standaard
Code:
20190805
Beschikbaarheid:
Tijdelijk niet op voorraad

 

Puur Natuur in combinatie met mensenkunst!

Agaat Chalcedoon geode 'natuur' op standaard, een indrukwekkende sculpture door de natuur en mensen gemaakt!

63,95
  67,50
U bespaart: €3,55 (5%)

Omschrijving

Op de foto een van de nieuwste artikelen die we momenteel hebben en waarmee we in Nederland uniek zijn: De Agaat helft natuur op standaard.

Deze Agaat Chalcedoon maar ook Bergkristal  is eigenlijk een sculpture, een beeld van zichzelf,en nog extra want de kristallen in de binnenste cirkel zijn de kwartskristallen waar je , als door een raam, in naar binnen kunt kijken, récht de kristalstructuur in!

Het natuurlijke Calsiet aan de buitenkant gaat over in het 'binnenkwarts  dat de kleur van het calsiet weerspiegeld over de hele omtrek als het Blauwe Chalcedoon steeds verder naar het midden rondgaat.

Deze Cahlcedoon laag is bij hier heel sterk vertegenwoordigd want direct na de calsiet buitenlaag komt het chalcedoon al te voorschijn in prachtige kringen rondom.Deze kringen chalcedoon worden steeds duidelijker , en vooal in de kleur die steeds lichter wordt,  tot de holte, de geode zélf.

Deze holte is dan nog bekleedt met hele fijne kwartskristallen die de prachtige lichtgrijze Chalcedoonlaag weerspiegelen, heel apart!

Hij heeft de maten van 12,5 cm hoog, 12 cm breed en 5 cm diep.

De totale maat met standaard mee is 19 cm hoog.

Zijn uitstraling mag er echt zijn in de vorm die hij uitstraalt, voor de energetische waarden kunt u kijken bij kies uw steen  en  agaat en  bergkristal.

Hij is heel goed te versturen!

Video