Wij zijn gesloten vanaf 12-06-2019 t/m 21-06-2019. Bestellingen gedurende deze periode worden 24 juni verzonden. Alvast bedankt voor uw begrip.

Mexicaanse gasbol geode

Besparing 11%
Mexicaanse gasbol geode middenmaat
Code:
20181035b
Beschikbaarheid:
Tijdelijk niet op voorraad

 

Nu in prijs verlaagd !

Onze Gasbol geode uit Mexico vol met prachtige kristallen!

19,95
  22,50
U bespaart: €2,55 (11%)
(Incl. btw)

Omschrijving

De Mexicaanse gasbol geode wordt gevonden in Mexico. De buitenwand bestaat uit calciet en gaat dan over in agaat. De binnenrand van de agaatlaag is bekleedt met rook- en bergkristallen .Vaak zijn er ook calsietkristallen te bewonderen die in het proces zijn meegegroeid. Ook Amethistkrisallen komen voor in deze rijke geode bollen.

Deze bol heeft een diameter van ongeveer 6 cm.

De uitstraling van het inwendige van deze bol is werkelijk fantastisch zo met die sprankelend heldere kristallen, die echte ruwe agaat rand en het calsiet aan de buitenkant.

Voor de energetische eigenschappen van deze bollen kunt U kijken bij kies uw steen   en  bergkristal.

Als U de onderzetter waar één helft op ligt, erbij wilt bestellen kunt U kijken bij accessoires, het is de onderzetter van 10 cm.

De Mexicaanse gasbol geode is heel goed te versturen , hij is vooral als cadeau aan mensen die elkaar hebben gevonden of samen apart door het leven gaan of elkaar in werk en kunst hebben gevonden heel erg mooi.

Een écht 'zielscadeau' want :

"Symbolisch staan de helften van de gasbol geode voor twee mensen die  één zijn zoals beide helften van de bol elkaars helft zijn en elkaar aanvullen.

De helften zijn, zoals beide mensen, apart genomen niet gelijk aan elkaar. De een is altijd anders als de ander maar samen zijn ze een prachtige eenheid.


Moge deze bol als symbool zijn van eenheid in verscheidenheid."

Video