Extra ruw en zuivere Gouden Driehoek (magical trio) Amethist - Rozekwarts-Bergkristal ' large met donkerhelderpaarse kristallen Amethist uit Uruguai

Besparing 5%
Code:
20210122b
Beschikbaarheid:
Voorraad

 

Het magical trio in de large maat met het Uruguai Amethist met de donkerhelderpaarse kristallen en het Spathelder Bergkistal en extra zachtrose Rozekwarts uit Madagascar!

79,95
  84,50
U bespaart: 4,55 (5%)

Omschrijving

De drie eenheid Amethist, Rozekwarts en Bergkristal wordt in de edelsteen water therapie ook wel  ‘basismelange’ genoemd.

Omdat deze drie kwartsen qua mineraal zo verwant zijn kunnen ze heel goed gecombineerd worden, want zij behoren alle drie tot de kwartsgroep waarbij de Amethist en Bergkristal tot de kristal-kwartsen behoren en de Rozekwarts meer de grofkorrelige soort vertegenwoordigt.

Op de foto een drie eenheid die van prachtig sprekende kwaliteit is.

De grootte van de stenen  is  ongeveer 10 tot 13   cm.

De Amethist is van het donkerpaarse soort uit Uruguai en heeft de maten 12,5 cm lang, 5,5 cm breed en 7,5 cm hoog met de schitterende donkerpaarse heldere grotere kristallen.

Ook heeft deze cluster die puurheid die enerzijds blijkt uit de prachtige donkerpaarse kristallen en anderzijds uit het super ruwe karakter van het moedergesteente en het kwarts waar de kristallen vanuit zijn 'gegroeid.

De Bergkristal cluster is een hele mooie zuivere cluster die bestaat uit de kleinere spatheldere kristallen door en met elkaar gegroeid vanuit het heldere moedergesteente, het moedergesteente dat uit een massieve 'klomp' kwarts bestaat die , als een echte berg, op zijn schuine helling zijn prachtige spatheldere kristallen laat zien.

Deze Bergkristal  uit Brazilie heeft de maten 13 cm lang, 10 cm breed en 9 cm hoog.
De Rozekwarts is  het extra  heldere en diep rose soort uit Madagascar met de maten 10 cm lang, 6,5 cm breed en 6 cm dik.

Kijkt U voor de energetische bijzonder eigenschappen van dit trio bij kies uw steen en  'magical trio'!

Deze set wordt compleet uitgeleverd zoals hij op de foto uitgebeeld.

Mocht U dit magical trio cadeau willen geven, zet dit dan aub even bij ;'notitie's' dan verpakken wij de stenen extra in cadeau verpakking!

Video

USP's

  • 20 jaar edelsteen ervaring!
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • Klanten geven De Warmtesteen een 9,5!
  • Binnen 7 dagen gratis retourneren bij schade en ontevredenheid
  • Achteraf betalen mogelijk

Bekijk deze steen ook in de winkel

USP's

  • 20 jaar edelsteen ervaring!
  • Gratis verzending vanaf 100 euro
  • Klanten geven De Warmtesteen een 9,5!
  • Binnen 7 dagen gratis retourneren bij schade en ontevredenheid
  • Achteraf betalen mogelijk

Bekijk deze steen ook in de winkel