Wat zijn de levertijden?

  • Levertijden. Wat zijn de levertijden? Wanneer heb ik de stenen in huis?


De Warmtesteen heeft verschillende producten waar ook verschillende gewichten bij horen. Sommige stenen zijn breekbaar en worden persoonlijk aan de deur afgeleverd. Andere stenen worden in een doosje gestopt waar het veilig is en via de pakketpost wordt verzonden. En de kleinere stenen worden via een speciale envelop gestuurd.

In de meeste gevallen heeft u de stenen binnen één of twee dagen in huis.


  • Levertijd bij vooruitbetaling


Als u bij uw bestelling kiest voor vooruitbetaling met internetbankieren, houd dan rekening met een overboektijd van één tot drie werkdagen. Zodra uw betaling is ontvangen ontvangt u per e-mail bericht en wordt de bestelling met u afgestemd wanneer deze wordt geleverd.


Om tot levering van een bestelling over te gaan, kan het zijn dat u wordt benaderd via telefoon of e-mail om de juistheid van uw bestelling te controleren. Hierdoor kan enige vertraging ontstaan in de bezorging. Vermeld tijdens het registreren een telefoonnummer waarop u overdag bereikbaar bent, dan blijft de eventuele vertraging beperkt. Dit kan een telefoonnummer zijn van uw werk of een 06-nummer.
 

  • Bezorging op een ander adres


Het is mogelijk dat u een bestelling op een ander adres dan het factuuradres laat bezorgen. Dit geldt echter alléén voor bestellingen die betaald zijn met iDeal. Indien u kiest voor de betaalmethode acceptgiro wordt automatisch het factuuradres overgenomen bij het afleveradres.


  • Bezorging op zaterdag

Bestellingen die worden betaald bij de postbode (onder rembours) worden door TNT Post niet op zaterdag afgeleverd. Voor andere betaalmethoden geldt deze beperking niet.


  • De verzending

De prijzen op De Warmtesteen.nl zijn altijd inclusief BTW en exclusief verzendkosten.