Wij zijn gesloten vanaf 12-06-2019 t/m 21-06-2019. Bestellingen gedurende deze periode worden 24 juni verzonden. Alvast bedankt voor uw begrip.

Agaat hanger

Besparing 23%
agaat hanger
Code:
201429779
Beschikbaarheid:
Voorraad

 

6,95
  9,00
U bespaart: €2,05 (23%)
(Incl. btw)

Omschrijving

Een uitgebreide omschrijving kunt u lezen in de algemene informatie over agaat. Hier kunt u terug naar de agaat pagina gaan. We vertellen hier meer over wat de agaat doet. In hangervorm hebben wij de meest pure kwaliteit die je maar kunt bedenken. En de prijs is voor deze kwaliteit verrassend laag!

Over de kwaliteit van de edelsteen hangers van de Warmtesteen:Elke hanger van de Warmtesteen wordt eerst handmatig op de juiste maten geslepen. Daarna worden de stenen getrommelt, zodat ze dezelfde gelijkmatige vorm hebben.De stenen worden dan geboord en voorzien van een echt zilveren pin met een echt zilveren oogje. De steensoorten zijn altijd van een extra kwaliteit. Net als de andere onderdelen (pin en oogje van echt zilver) wordt er alleen kwaliteit toegepast.Zo betaalt u een hele scherpe prijs voor een fantastisch mooie kwaliteit, een echt stukje handwerk.

Als U een zilveren collier of lederen koord bij wilt bestellen kunt U kijken bij accessoires.

Werking van agaat

Werkt kalmerend, tegen pijn en doofheid
Agaat helpt bij het vinden van innerlijke talenten
Goed voor maag, darm en lever
Helpt tegen huidallergieën,jeuk en eczeem
Goede meditatiesteen
Brengt rustige sfeer in huis

Bij deze prijs komt nog een klein bedrag voor verzendkosten. U krijgt hem thuis gestuurd  netjes verpakt!

 

Video