Magical Trio Amethist- Rozekwarts-Bergkristal ' of 'Gouden Driehoek ' medium groot met zachtpaarse kristallen extra

Besparing 7%
Magical Trio Amethist- Rozekwarts-Bergkristal ' Medium groot met zachtpaarse kristallen en Bergkristal Ice geslepen ruwe punt
Code:
20181233b
Beschikbaarheid:
Tijdelijk niet op voorraad

 

Magical Trio in de middenmaat met het prachtige sprekende 'zachtpaarse'Amethist en extra heldere en speciale Bergkristal !

59,95
  64,50
U bespaart: €4,55 (7%)

Omschrijving

De driëenheid Amethist, Rozekwarts en Bergkristal wordt in de edelsteen water therapie ook wel  ‘basismelange’ genoemd.

Omdat deze drie kwartsen qua mineraal zo verwant zijn kunnen ze heel goed gecombineerd worden, want zij behoren alle drie tot de kwartsgroep waarbij de Amethist en Bergkristal tot de kristal-kwartsen behoren en de Rozekwarts meer de grofkorrelige soort vertegenwoordigt.

Op de foto een drie eenheid die van prachtig sprekende kwaliteit is.Hij is zelfs van een extra kwaliteit omdat hij is uitgevoerd met een ' ruwe kolos' van een  Bergkristal cluster die bestaat uit tween aan elkaar gegroeide waterzuivere kristallen in de grotere maat, werkelijk fantastisch!

De grootte van de stenen is  ongeveer 9,5 tot 14  cm

De Amethist is 14 cm lang, 6,5 cm breed en 6 cm hoog.Deze cluster is van het 'zachtpaarse' soort Amethist met de grotere  kristallen.

De Bergkristal is 13 cm lang , 7 cm breed en 5,5 cm dik, deze cluster is écht een hele speciale!

De Rozekwarts is 10 cm lang, 6,5 cm breed en 6 cm hoog.Deze is van de heldere 'zachte' Brazilie soort.

Voor de energetische eigenschappen kunt u kijken bij kies uw steen   en  magical trio.

Deze set wordt compleet uitgeleverd zoals hij op de foto uitgebeeld staat met de onderzetter voor het Amethist.

Mocht U dit magica trio cadeau willen geven, zet dit dan aub even bij ;'notitie's' dan verpakken wij de stenen extra in cadeau verpakking!

Video

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.