Wij zijn gesloten vanaf 12-06-2019 t/m 21-06-2019. Bestellingen gedurende deze periode worden 24 juni verzonden. Alvast bedankt voor uw begrip.

Magical Trio Amethist- Rozekwarts-Bergkristal ' of 'Gouden Driehoek' medium groot met Uruguai Amethist !

Besparing 4%
Magical Trio Amethist- Rozekwarts-Bergkristal ' of 'Gouden Driehoek' groot met Uruguai Amethist !
Code:
20190616b
Beschikbaarheid:
Voorraad

 

Dit Magical trio of 'Gouden Driehoek' met een hele speciale Uruguai Amethist, een juweel van een ruwe waterzuivere Bergkristal cluster en het heldere en extra rose Rozekwarts uit Madagascar, altijd speciaal!

87,95
  91,50
U bespaart: €3,55 (4%)

Omschrijving

Op de foto een magical trio Amethist, Rozekwarts en Bergkristal in de  grote maat maat met een speciale Uruguai Amethist cluster!

Deze stenen hebben maten van 9 tot 10 cm en zijn enerzijds sprekend in hun ruwheid en anderzijds schitterend in schoonheid.

De Amethist cluster is 11,5 cm lang, ,10,5 cm breed en,5 cm hoog.Deze Amethist cluster is van het extra donkerpaarse Uruguai soort met de donkerpaarse kleinere en messcherpe kristallen waarin per kristal het kristal zowel een bergkristal kan zijn als een Amethist kristal,het is nét hoe het licht erin valt. we hebben dit fenomeen van extra glinstering die af en toe een zéé van licht laat zien, met  4 extra foto's proberen te laten zien, heel speciaal , heel anders! Als in een diepe heuvel  liggen de kristallen bezaaid op de flanken  waarbij het moedergesteente het geheel omkapselt en de lijnen van het moedergesteente samen met het kwarts op een prachtige manier het geheel extra accentueerd!

De Bergkristal cluster is 12,5 cm lang , 8 cm breed en 7 cm hoog en in zijn soort bijzonder met zijn  als water zo heldere kleinere en grote kristallen die heel bijzonder  met elkaar vergroeid' zijn vanuit het zuiverwitte kwarts en om dit ook extra goed te laten zien hebben we deze cluster ook apart op de foto gezet.

De Rozekwarts steen is 10 cm lang, 9 cm breed en 7 cm hoog..Het is de extra rose  en extra ruwe en  heldere Rozekwarts soort uit Madagascar.

DIt is ruw op zijn ruwst met kleuren die er werkelijk vanaf spatten!

Op deze foto  kunt U de kracht en schoonheid zien  als ze bij elkaar staan als het trio van stenen zoals de Amethist-Bergkristal en Rozenkwarts dat  alleen kunnen: samenwerken met energie!

Als je hier een mooie plek voor hebt, heb je een hart van ruw steen dat onbeperkt warmte uitstraalt, midden in huis of de kamer.

Deze Magical Trio wordt uitgeleverd zoals hij hier op de foto staat compleet met de houten onderzetter voor het Amethist.

Voor de eigenschappen van deze combinatie van stenen kunt u kijken bij kies uw steen  en   magical trio.

Video