Magical Trio Amethist- Rozekwarts-Bergkristal ' of 'Gouden Driehoek' medium groot speciaal met Uruguai Amethist !

Besparing 7%
Magical Trio Amethist- Rozekwarts-Bergkristal ' of 'Gouden Driehoek' met Uruguai Amethist medium groot
Code:
20181238b
Beschikbaarheid:
Voorraad

 

Dit Magical trio of 'Gouden Driehoek' met Uruguai Amethist, een juweel van een ruwe waterzuivere Bergkristal cluster en het heldere en extra rose Rozekwarts uit Brazilie, altijd speciaal!

48,95
  52,50
U bespaart: €3,55 (7%)

Omschrijving

Op de foto een magical trio Amethist, Rozekwarts en Bergkristal in de  middenmaat maat met een speciale Uruguai Amethist cluster!

Deze stenen hebben maten van 9 tot 12 cm en zijn enerzijds sprekend in hun ruwheid en anderzijds schitterend in schoonheid.

De Amethist cluster is 9,5 cm lang, ,7 cm breed en,5 cm hoog.Deze Amethist cluster is van het extra donkerpaarse Uruguai soort met de donkerpaarse middengrootte kristallen, terwijl hij nog extra is geaccentueerd door de specifieke Uruguai Amethist 'eigen' opbouw, het super natuurlijke ruwe moedergesteente.

De Bergkristal cluster is 4 cm hoog , 6,5 cm breed en 12 cm lang en in zijn soort bijzonder met zijn  kleinere en grotere ,en als water zo heldere  kristallen die heel bijzonder vanuit het moedergesteente kriskras door elkaar omhoog 'gegroeid' zijn.

De Rozekwarts steen is 9 cm lang, 6,5 cm breed en 5,5 cm dik.Het is de extra rose  en heldere Rozekwarts soort uit Brazilie.

Zoals hij nu staat opgesteld met  onderzetter voor de Amethist  neemt hij een ruimte in van ongeveer 25 cm.

DIt is ruw op zijn ruwst met kleuren die er werkelijk vanaf spatten!

Op deze foto  kunt U de kracht en schoonheid zien  als ze bij elkaar staan als het trio van stenen zoals de Amethist-Bergkristal en Rozenkwarts dat  alleen kunnen: samenwerken met energie!

Als je hier een mooie plek voor hebt, heb je een hart van ruw steen dat onbeperkt warmte uitstraalt, midden in huis of de kamer.

Deze Magical Trio wordt uitgeleverd zoals hij hier staat afgebeeld, met onderzetter voor de Amethist cluster.

Voor de eigenschappen van deze combinatie van stenen kunt u kijken bij kies uw steen  en   magical trio.

Video

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.