Wij zijn gesloten vanaf 12-06-2019 t/m 21-06-2019. Bestellingen gedurende deze periode worden 24 juni verzonden. Alvast bedankt voor uw begrip.

Magical Trio Amethist- Rozekwarts-Bergkristal ' of 'Gouden Driehoek ' grote middenmaat en extra ruw met zachtpaarse kristallen

Besparing 5%
Magical Trio Amethist- Rozekwarts-Bergkristal ' of 'Gouden Driehoek '  medium groot en extra ruw met  zachtpaarse kristallen
Code:
20190523b
Beschikbaarheid:
Tijdelijk niet op voorraad

 

Onze Magical trio in de grotere middenmaat met de zachtepaarse kristallen, vol van natuur, schoonheid, ruwheid en energie!

Alleen bij De Warmtesteen!

44,95
  47,50
U bespaart: €2,55 (5%)

Omschrijving

De driëenheid Amethist, Rozekwarts en Bergkristal wordt in de edelsteen water therapie ook wel  ‘basismelange’ genoemd.

Omdat deze drie kwartsen qua mineraal zo verwant zijn kunnen ze heel goed gecombineerd worden, want zij behoren alle drie tot de kwartsgroep waarbij de Amethist en Bergkristal tot de kristal-kwartsen behoren en de Rozekwarts meer de grofkorrelige soort vertegenwoordigt.

Op de foto een drie eenheid die niet alleen van prachtig sprekende kwaliteit maar waarbij het Amethist de fijnere zachtpaarse kristallen heeft en de Bergkristal cluster de ruwe maar ook heldere kristallen heeft.

De Rozekwarts steen is ook het echte rotstype dat beide andere stenen goed aanvult, samen een mooie maar ook echte' natuurruwe' combinatie!

De bergkristal is een cluster van een aantal heldere kristallen die met elkaar 'vergroeid ' zijn en heeft de maten 9,5 cm lang, 8 cm breed en 6,5 cm hoog.

Deze drie eenheid is van de grotere middenmaat want de grootte van de amethist is 11 cm lang, 7 cm breed en 6 cm hoog, terwijl de Rozenkwarts de maten heeft van 9 cm lang, en 9 breed en 5 cm hoog.

De Amethist cluster heeft middelgrote zachtpaarse kristallen, gelijkmatig verdeelt over de oppervlakte die heel apart, schuin omhoog loopt , waarbij het moedergesteente deze kristallen op een prachtige natuurlijke manier omlijst!

De Rozenkwarts is van de  Braziliaanse kwaliteit  en dat is goed te zien aan de zachte rose kleur

Voor de eigenschappen van het magical trio kunt U kijken bij kies uw steen en  magical trio.

Deze set wordt compleet uitgeleverd zoals hij op de foto uitgebeeld staat, met de houten standaart.

Mocht U dit magica trio cadeau willen geven, zet dit dan aub even bij ;'notitie's' dan verpakken wij de stenen extra in cadeau verpakking!

Video