Magical Trio Amethist- Rozekwarts-Bergkristal ' of 'Gouden Driehoek ' medium groot en extra ruw met zachtdieppaarse kristallen

Besparing 6%
Magical Trio Amethist- Rozekwarts-Bergkristal ' of 'Gouden Driehoek '  medium groot en extra ruw met  zachtpaarse kristallen
Code:
20190317b
Beschikbaarheid:
Voorraad

 

Onze Magical trio medium groot met de zachtdieppaarse kristallen, vol van natuur, schoonheid, ruwheid en energie!

Alleen bij De Warmtesteen!

36,95
  39,50
U bespaart: €2,55 (6%)

Omschrijving

De driëenheid Amethist, Rozekwarts en Bergkristal wordt in de edelsteen water therapie ook wel  ‘basismelange’ genoemd.

Omdat deze drie kwartsen qua mineraal zo verwant zijn kunnen ze heel goed gecombineerd worden, want zij behoren alle drie tot de kwartsgroep waarbij de Amethist en Bergkristal tot de kristal-kwartsen behoren en de Rozekwarts meer de grofkorrelige soort vertegenwoordigt.

Op de foto een drie eenheid die niet alleen van prachtig sprekende kwaliteit is maar ook een ruwheid uitstraalt die je niet vaak zo ziet.

Het Amethist is van het zachtdieppaarse soort  en ruw.

De Rozekwarts steen is ook het echte rotstype dat beide andere stenen goed aanvult, samen een mooie maar ook echte' natuurruwe' combinatie!

De bergkristal is van exclusieve zuiverheid maar tegelijkertijd ook ruw en écht!

Deze drie eenheid is van het grotere soort want de grootte van de amethist is 12 cm lang, 7,5 cm breed en 5 cm hoog, terwijl de Rozenkwarts de maten heeft van 8 cm lang, en 7 breed en 5,5 cm hoog.

De Amethist cluster heeft de grotere zachtdieppaarse  kristallen in de vorm van een zacht grooiende heuvel die gelijkmatig is verdeelt met de kristallen, waarbij het moedergesteente deze kristallen op een prachtige natuurlijke manier omlijst!

De Rozenkwarts is van de  Braziliaanse kwaliteit  en dat is goed te zien aan de zachte rose kleur.

De Bergkristal cluster is een cluster uit Brazilie met de maten 10 cm lang, 7 cm breed en 5,5 cm hoog.Deze cluster heeft kristallen als werkelijk  gestold water, zó helder!

Voor de eigenschappen van het magical trio kunt U kijken bij kies uw steen en  magical trio.

Deze set wordt compleet uitgeleverd zoals hij op de foto uitgebeeld staat, met de houten standaart.

Mocht U dit magica trio cadeau willen geven, zet dit dan aub even bij ;'notitie's' dan verpakken wij de stenen extra in cadeau verpakking!

Video

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.