Kleine zwarte toermalijn stenen

Besparing 15%
kleine zwarte toermalijn stenen
Code:
201430034
Beschikbaarheid:
Tijdelijk niet op voorraad

 

5,95
  7,00
U bespaart: €1,05 (15%)
(Incl. btw)

Omschrijving

Op de foto kleine, ruwe zwarte Toermalijnstenen ook wel Schorl genaamd.Deze kleine zijn momenteel weer in de gekristalliseerde versie in zeshoekige vorm en aan een uiteinde naar een punt geslepen voor betere energie geleiding.

Ze hebben een maat van 3,5 cm lang en 3,5 cm breed op de zeshoekige vlakken.

Deze stenen hebben een gewicht van 35 tot 40 gram en kunnen overal in het huis neergelegd worden , zelfs om'een netwerk van bescheming ' aan te legge ter bescherming tegen bijvoorbeeld antennes tbv 3G of 4G netwerken .

De toermalijn noemen wij ook wel de computersteen omdat deze goede invloed heeft op eigenlijk alle stralingen van apparatuur 

Deze straling is zo sterk dat hij zomaar energetische onrust kan veroorzaken die weer kan uitmonden in hoofdpijnen en/of slecht slapen enz.

De steen kan  bijvoorbeeld op of bij electrische apparaten worden geplaatst, zoals bijvoorbeeld de computer, de meterkast, stopcontacten of de televisie, om schadelijke effecten hiervan te voorkomen.

Mensen leggen hem bijvoorbeeld op kantoor bij de computer, maar ook thuis naast hun bed als ze bijvoorbeeld hun telefoon dicht bij het bed hebben liggen, maar ook om inderdaad een netwerk aan te leggen langs de ramen of anderszins.

Deze stenen zijn goed te versturen maar ze zijn alleen te versturen zijn met pakketpost.

Mocht U er meer dan 9 willen bestellen dan blijven de verzendkosten op 6,95 E  hoewel onze verzendkosten- berekening hoger aangeeft.

Als U er dus meer dan 9 willen bestellen geef dan eerst aub even een mailtje dan zorgen wij er voor dat U niet te veel betaald.

 

Video