Bergkristal Geode Marokko extra large

Besparing 5%
Bergkristal Geode Marokko extra large
Code:
20190701b
Beschikbaarheid:
Tijdelijk niet op voorraad

 

Onze Marokkaanse Bergkristal Geode's zijn van ongeëvenaarde kwaliteit.

Dat onze natuur zoiets zuivers kan voortbrengen..

54,95
  58,00
U bespaart: €3,05 (5%)

Omschrijving

Dit is een Marokkaanse bergkristal Geode  in een extra grotere maat als de grotere maat die we normaal altijd hebben.Hij is  groter en dieper en hij is werkelijk prachtig van kristal qua zuiverheid en helderheid.

Beide helften zijn ongeveer 19 cm breed,11 cm hoog en ongeveer 9  cm cm diep..Als je ze tegen elkaar aanzet heb je één steen met de maten 19 cm breed, 11 cm hoog en 18 cm dik.

Het mooist echter is om ze naast elkaar te zettten om de prachtige kristallen te kunnen zien van binnen.

Zoals twee mensen hun leven kunnen delen is deze steen. Want deze steen is eigenlijk één steen en opgebouwd uit twee unieke helften. Elk hun eigen wereld. Elk anders in veel opzichten maar samen een.

De Marokkaanse Bergkristal geode  wordt gevonden in Marokko.

De buitenwand bestaat uit Calciet en gaat dan over in Bergkristal. Dit Bergkristal kristalliseert gedurende het afkoelingsproces uit in kristallen. Elke Bergkristal geode is anders in kristal en kristalstructuur van binnen.

Zoals deze soort Geode's zijn, zijn ze eigenlijk nét mensen want:

Symbolisch staan de helften voor twee mensen die verbonden zijn  in idee, kunst of in het leven. Ze  zijn,  zoals beide helften van de Geode , elkaars helft   en vullen elkaar aan.

De helften zijn ,zoals beide mensen apart genomen, niet gelijk aan elkaar. De een is altijd anders als de ander maar samen zijn ze een prachtige eenheid.

Moge deze Geode  als symbool zijn van eenheid in verscheidenheid!

Als U deze besteld, krijgt U deze ook daadwerkelijk!

Voor de eigenschappen kunt U kijken bij  kies uw steen   en   bergkristal.

Deze Marokkaanse Bergkristal Geode wordt compleet uitgeleverd zoals hij hier afgebeeld staat met onderzetter waar de achterste Geode op ligt.

Video