Amethist Uruguai cluster groot en specaal

Besparing 3%
Amethist Uruguai cluster middengrootte
Code:
20190547
Beschikbaarheid:
Voorraad

 

Uruguai Amethist cluster 'staand' altijd speciaal en altijd anders,

Deze bij iets moois gezet en uw interieur heeft iets bijzonders extra's !
 

169,00
  175,00
U bespaart: €6,00 (3%)

Omschrijving

Op de foto een ruwe Uruguai amethist cluster met de maten 17 cm hoog, 13 cm breed en 13 cm diep.

Het is een wat wij noemen 'hoekstuk' dat naar boven uitloopt in een spits en dat geeft hem een extra 'bergwand' uitstraling.

Zijn holle  oppervlakte is prachtig bekleedt met de extra heldere donkerpaarse kristallen van het Uruguai type, kristallen in de grotere maat  wat je voor deze soort clusters niet zo vaak ziet en dat willen we zo goed mogelijk laten zien in twee foto's.

Hij heeft iets extra's, hij heeft een doorkijk dat natuurlijk gevormt is en dat is goed te zien aan de kristallen die helemaal naar binnenin het 'doorkijkgat' 'meegegroeid' zijn, heel apart en om dit goed te laten zien hebben we hier een extra foto van genomen, dit zie je écht nooit!

Hij heeft een natuurlijke, robuuste  uitstraling die altijd zijn bijzondere plek zal innemen , vooral als U hem bij iets liefs, iets dierbaars zet.

Voor de energetische eigenschappen kunt u kijken bij kies uw steen  en  amethist.

Elk stuk is anders, dit stuk is weer apart door zijn hoekvorm en zijn smaller worden tot een spits,  maar ook door het natuurlijk gevormde inkijkje dat helemaal naar binnen is bekleedt met de kristallen.

Hij is heel goed te versturen.

Video