Amethist cluster XXL donkerpaarse kristallen extra

Besparing 4%
Amethist cluster XXL met donkerpaarse kristallen
Code:
20190239
Beschikbaarheid:
Tijdelijk niet op voorraad

 

Onze Amethist clusters in XX large, een bergenlandschap van ruwheid en donkerpaarse schoonheid!

127,00
  132,00
U bespaart: €5,00 (4%)

Omschrijving

Deze soort grotere Amethist cluster zijn sindskort nieuw in onze winkel maar kunnen ook via de site besteld worden en opgestuurd worden.

Het zijn stuk voor stuk prachtige , sprekende stukken in de grotere afmetingen en in het donkerpaarse soort Amethist.

Dit stuk op de foto is 18  cm lang, 14,5 cm diep en ongeveer 7 cm hoog en is daarmee een van de stukken die vallen onder XXL.

De kristallen hebben over het hele oppervlak een ongeveer gelijke grootte.Deze cluster is een prachtig exemplaar  met donkerpaarse Amethist kristallen!

In het midden is een schitterende heldere Calsiet kristal 'meegegroeid' tijdens het stollingsproces dat hem nog extra puur natuur maakt!

Een compleet landschap van ruwe donkerpaarse kristallen die vanuit een helderwitte kwarts onderlaag zijn uitgekristaliseerd, écht bijzonder dit stuk!

Deze cluster op een mooie centrale plaats gezet zal zijn energetische waarde bewijzen maar zal vooral  schitteren van energie!

Voor de energetische waarden kunt u kijken bij kies uw steen  en  amethist.

Hij is heel goed te versturen.

Video

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.