Agaat Geode op standaard met Agaat theelicht

Besparing 6%
Agaat Geode op standaard met Agaat theelicht
Code:
20190259
Beschikbaarheid:
Voorraad

 

Puur Natuur in combinatie met mensenkunst!

Agaat Geode natuur op standaard gecombineerd met een prachtig Agaat theelicht natuur!

Als een  tweeling  in ruwe natuur uitstraling!

59,95
  63,50
U bespaart: €3,55 (6%)

Omschrijving

Op de foto een van de nieuwste artikelen die we momenteel hebben en waarmee we in Nederland uniek zijn: De Agaat Geode  op standaard gecombineerd met een Agaat theelicht natuur die in uitstraling met gemak een 'tweeling' konden zijn!

Deze Agaat Geode is eigenlijk een sculpture, een beeld van zichzelf,en nog extra want binnenin de binnenkern zijn de wanden nog extra bekleedt met hele fijne kwarts kristallen die eigenlijk de zacht grijsblauwe kleur hebben van het chalcedoon van de binnenlaag.

Het natuurlijke Calsiet aan de buitenkant gaat  in het doorzichtige kwarts over, dat daarna weer over gaat  in het chalcedoon dat over de hele omtrek rondgaat.Het zachtgrijze chalcedoon dat zich laat zien in meerdere lagen naast elkaar lichter en donkerder en dan  overgaat in het kwarts en dan in hele fijne kristallen die helemaal naar binnen doorgaan de grotopening in.

Hij heeft de maten van 13,5 cm hoog, 7 cm breed en 5 cm diep.

De totale maat met standaard mee is 18 cm hoog.

Deze zéér aparte sculpture is hier op de foto gecombineerd met een Agaat theelicht ruw natuur dat bijna in kleur, ruwheid en uitstraling hetzelfde is of zelfs elkaars pracht versterkt en om dit zo goed mogelijk te laten zien hebben we hem op twee manieren afgebeeld.

Deze twee gecombineerd overdag is al een stilleven op zich in puur natuur maar als dan het theelicht ook nog gaat branden in de avond...

De  uitstraling van deze combinatie mag er echt zijn in de vorm die ze aparat uitstralen, laat staan samen!

Voor de energetische waarden kunt u kijken bij kies uw steen  en  agaat .

Deze combinatie is heel goed te versturen!

Video

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.