Laden...

Aventurijn

De aventurijn is een zwak doorschijnende kwartssteen. Aventurijn edelsteen is er in 3 kleuren. Groen, bruinrood en aventurijn blauw. Zij worden in verschillende gebieden gevonden: Brazilië, Madagaskar, India en Nepal.
Hoewel de bruine aventurijn de vitaliteit stimuleert en nog meer rust geeft dan de groene, is de groene het meest bekend en ook het meest gebruikt.

De Aventurijn wordt bij De Warmtesteen aangeboden als aventurijn hanger, magneetcollier en getrommelde aventurijn steen.

Werking aventurijn

De groene Aventurijn wordt veel gebruikt als neutralisatie steen bij een teveel aan rood (drift) of blauw (remmingen).Het is een uitstekende steen om groei, zowel lichamelijk als geestelijk te bevorderen.

Kinderen met een minder goede groei hebben vaak drukte en onrust bij zich wat de groei dan ook weer verder verstoort. De Aventurijn helpt ze wat rustiger te zijn waardoor dit positieve effecten heeft op de groei.

Aandoeningen als jeugdpuistjes, die te maken hebben vurigheid kunnen verdwijnen door het dragen van de neutraliserende groene Aventurijn.

Aventurijn edelsteen

Natuurlijk moet hierbij de juiste voeding niet uit het oog worden verloren. Ook eczeem door erfelijke oorzaak zal langzaam maar zeker verbeteren. Ook werkt de aventurijn goed bij mensen die snel hun zelfbeheersing verliezen,die dus driftig zijn. De groene Aventurijn zorgt dan voor de innerlijke balans.

Het is dus een uitstekende innerlijke balans regelaar die een teveel aan drift of een teveel aan remmingendrempelvrees enz. ombuigt naar het gulden midden.

Wij bieden een aventurijn ketting, aventurijn armband en een aventurijn hanger in het groen.

Terug naar homepage de Warmtesteen Aventurijn en Edelstenen


 
Armband Aventurijn 'fingernail' 12,95...
Dit is onze prachtige Aventurijn 'fingernail'armband met stenen van 12 x 18 mm!

Meer informatie
   
Armband Aventurijn 'fingernail' € 15,...
Aventurijn armband met steentjes van 18 x 22 mm.De prachtige Aventurijn groene kleur! Zó uit moeder aarde!

Meer informatie
 
 
Aventurijn hanger
De aventurijn hanger is Werking van aventurijn Helpt tegen huidaandoeningen, eczeem en jeuk Goed tegen maag en darmklachten Geeft rust aan nerveuze mensen Om oude angsten...

Meer informatie
   
Aventurijn zilveren hanger
Over de kwaliteit van de edelsteen hangers van de Warmtesteen:Elke hanger van de Warmtesteen wordt eerst handmatig op de juiste maten geslepen. Daarna worden de stenen...

Meer informatie
 
 
Bol Aventurijn

Meer informatie
   
Paard van Aventurijn
Schitterende en bijzondere steen van Aventurijn. Dit paard van aventurijn wordt slechts sporadisch gemaakt. Wij kunnen hem op dit moment aanbieden. Aventurijn is sowieso een...

Meer informatie
 
 
Rozekwarts-Aventurijn Nugget Armband

Meer informatie
     
Type uw klacht in: