Halfedelstenen

De Warmtesteen biedt verschillende soorten mineralen aan die ook verschillende functies kunnen hebben. Sieraden zoals armbanden en kettingen zijn echte blikvangers. Hangers worden meer gebruikt voor de geneeskrachtige werking of gewoon omdat ze zo bijzonder mooi zijn. Geodes zijn onze topstukken.

Ben je op zoek naar mooie edelstenen of halfedelstenen? Kom eens langs bij De Warmtesteen in het gezellig centrum van Volendam. Bij ons vind je een grote collectie edelstenen en mineralen die je aandacht zullen grijpen. Door de eeuwen heen hebben mensen edelstenen en halfedelstenen bewonderd om hun schoonheid. En om hun helende eigenschappen.

Enveloppen

Enveloppen

Halfedelstenen zijn gewoon edelstenen

Een halfedelsteen is eigenlijk een onjuiste benaming voor edelstenen die niet behoren tot de soorten diamant, robijn, smaragd en saffier. Het is een misvatting dat deze ‘halfedelstenen’ van mindere schoonheid, zeldzaamheid of duurzaamheid zijn. Ze zijn vaak net zo mooi en net zo kostbaar.

De bijzonder krachten van edelstenen en halfedelstenen

Vroeger was het algemeen bekend dat edelstenen en halfedelstenen bepaalde bijzondere krachten hadden. Mensen hielden er in het dagelijks leven rekening mee. Dit besef is een lange tijd weggeweest en de stenen werden vooral geprezen om hun mooie uiterlijk. De laatste tijd begint de interesse voor de helende werking van stenen terug te komen.

Halfedelstenen winkel in Volendam

Toen we met onze winkel De Warmtesteen.nl begonnen, wilden we iedereen de kans geven om te genieten van edelstenen en halfedelstenen. Daarom zijn we ook een halfedelstenen winkel gestart in Volendam, zodat je de stenen kunt bekijken. Als stijlvol sieraad of als sculptuur, voor jezelf of als persoonlijk cadeau.

Contact

Wil je meer weten over halfedelstenen? Neem direct contact op via 0299-368686 of stuur een mailtje naar info@dewarmtesteen.nl U kunt ook ons contactformulier invullen.



Lees meer informatie over:
Soorten edelstenen, Werking edelstenen , Genezende stenen, Amethist, Amethyst, Amethist sieraden, Amethyst hanger, Amethist hanger, Amethist geode, Edelstenen amethist