Edelsteen hanger

De Warmtesteen biedt verschillende soorten mineralen aan die ook verschillende functies kunnen hebben. Sieraden zoals armbanden en kettingen zijn echte blikvangers. Hangers worden meer gebruikt voor de geneeskrachtige werking of gewoon omdat ze zo bijzonder mooi zijn. Geodes zijn onze topstukken.

Een edelsteen hanger moet u snel en gemakkelijk kunnen bestellen. De Warmtesteen biedt de meest uiteenlopende sierstenen, edelstenen, geneeskrachtige stenen en overige minerale gesteenten. Bijvoorbeeld om:

  • Thuis neer te zetten.
  • Op kantoor te plaatsen.
  • Als sieraad te dragen.
  • Als cadeautje weg te geven.
  • Als geneeskrachtig hulpmiddel te gebruiken.

Een van onze populairste producten is de edelsteen hanger. Dit is een 100 procent natuurlijk mineraal – een siersteen, halfedelsteen of volle edelsteen – dat aan een koordje of kettinkje wordt gehangen en ondermeer dienstdoet als sieraad.

Enveloppen

Enveloppen

Edelsteen hanger – Verrassend betaalbaar

Wij van de Warmtesteen zijn al vele jaren gek van mineralen en edelstenen. Tot nu toe bleef het bij een grote verzameling die grotendeels in onze winkel te Volendam tentoongesteld staat. Met onze webshop is dan ook een droom uitgekomen. We kunnen nu iedereen – in woord en beeld – laten zien hoe prachtig en speciaal mineralen zijn. De edelsteen hanger is een van onze best verkochte producten. Een edelsteen hanger is niet alleen erg leuk om te geven, maar zeker ook om te krijgen. Met een edelsteen hanger bent u verzekerd van een uniek en origineel geschenk. Bovendien is een edelsteen hanger, vanaf €5,95, verrassend betaalbaar.  

Edelsteen hanger – Contact

Elk mineraal is in de aardkorst gevormd door middel van geologische processen. Met een edelsteen hanger haalt u dus een klein stukje natuur in huis. Elke steen is uniek en er is er dus niet één hetzelfde. Elk mineraal verschilt qua uiterlijk, functie en werking. Zo is er een persoonlijke steen voor iedereen. Wanneer u uw edelsteen hanger koopt bij De Warmtesteen bent u ervan verzekerd dat u de allerbeste kwaliteit in huis haalt tegen de allerscherpste prijs. Heeft u vragen of opmerkingen, schroom dan niet te bellen met 0299-368686 of ons contactformulier in te vullen.

Lees meer informatie over:
Geneeskrachtige edelstenen, Jade hanger, Maansteen hanger, Labradoriet hanger, Edelstenen winkels, Edelstenen Amsterdam, Edelstenen online, Stenen kopen, Theelichthouder, Theelichthouders